Szerintetek miért csak ennyit akart? (beszélgetés)
Az a baj, hogy sok szülő annyira túljâtssza már a szerepét, ezzel a mindenãron védeni akarom a gyerekemet, hogy ki is használják a szülőket. Nagy a pofãm? Nem baj, lesz ami lesz, anya apa úgyis megvêd, bejön a suliba majd mindenkit helyretesz, tanárt is, nem számít. Bíróság? Mi az nekem? Sok szülő fosik is a gyerekêtől, mert a gyerek irányít, nem ő.
Ezt látom magam körül. Az ilyen szülők becsicskulnak saját gyerekeiknek.
Nekem egyszer lépett Apám, mikor szó szerint kaviccsal szembe dobtaknegy téli ellátásban.
Megfogta az iggallerjat, és mivel a másik kicsi volt, megmondta, hogy ilyet többé nem tehet.
Egyszer kellett elmondani.
És tudom, ez ma már lehetetlen lenne, mert nem szabad a másikhoz érni.
És E.turmixnax így igaza van.
Nem terrorizwlrunk, nem féltünk, hogy baj lenne, de kaptunk egy-ket tochost, vagy valaki csúnyán nézhetett.
Máshogy hol van a nem?
Így van, én nem foglalkoztam a veszekedésekkel. Tudomásul vettem, hogy X nem jön hozzánk, meghallgattam, mi történt, és ennyi.
Egy hét múlva megint jött, akkor Y maradt el
A rokonságnak, főleg a közvetlennek azt kellene mondani a gyerekeknek, hogy hogyan bebuljenek ki.
A 10 éves gyerek még nagyon gyerek, és nem csak a bíróság előtt.
Nem a ket 10 éves lány, az biztos.
Vagy ők lennének a klán vezetői?
:DDD
Máma má jobb lesz...
:DDDD
Aztán azóta se beszélt senkivel a netes társkeresőn...
Megmondom, ha ennyire kíváncsi vagy: mert a Zsani nem volt ott 5-kor a szökőkútnál.
Most jobb?
Mi sem voltunk ártatlanok, de azért elkêpesztőbb dolgokat művelnek a mostaniak. Nem mind, de akadnak jómadarak akik nem állnak meg a verekedêsnêl.
Tegnapi hír: két 10 éves kislány veszett össze, de úgy, hogy a két család már nyírta egymást és mindenfêlêvel felszerelkezve támadtak egymásra. 24 rendőrautó kellett szétvâlasztani őket. Nooormâlis? :(
További ajánlott fórumok:
- Ti mennyit költötök csak élelmiszerre egy hónapban? Mi fér bele ebbe a keretbe?
- Mennyit költesz egy hónapban csak magadra (fodrász, manikür, pedikür, kozmetikus, otthoni kencék, ruha, cipő...)?
- Iskolai "csak ennyit fizess be"....
- Hogyan találjam meg azt a fiút, akiről csak ennyit tudok?
- Egy hétig csakgyümölcs és zöldség. Mennyit lehet vele fogyni? Velem tartasz holnaptól?
- Ha 6 napig csak gyümölcsöt 1 napig meg fehérjét eszem, akkor mennyit tudok fogyni 7 nap alatt? Persze a sport nem marad el, 1 óra kori.