Szerintetek mi van? Miért csak 10 perc múlva lett pozitív? Téves "diagnózis"? (beszélgetés)
Sziasztok!
Terhes vok, vérből is kimutatták, sőt, lehet h ikrek! :-)
Köszönöm a sok drukkot! :-)
Elég halovány, de azért pozitív, valószínű nagyon az elején jársz a terhességnek!
holnap reggel csinálj még egy tesztet első vizeletből, az a legtutibb.
így is úgy is menned kell akkor dokihoz és vérvételre.
Mi annál többet, vagyis legalábbis én, csak annyit tudok, hogy kívánom az a pozitív, valóban pozitív legyen!
Hát ez elég egyértelműnek tűnik! :) Lehet még kicsi a terhesség, és sok függ a teszt fajtájától is!
De sztem itt bébi van a háttérben! :D
Én ugyanígy voltam. 10 perc után mutatta csak a 2 csíkot. Egy héttel később újra teszteltem, akkor már rögtön csíkos lett. szóval simán lehetsz várandós, de csinálj inkább még egy tesztet!
Szurkolok! :)
Szia!
Lehet a pozitív eredmény a HCG injekció (gondolom Ovitrelle) maradéka, de ezt egyféleképpen tudod leellenőrizni, ha kétnaponta csinálsz tesztet és összehasonlítod, hogy erősödött-e a csík.
Ha erősödött, akkor halleluja! :D
További ajánlott fórumok:
- Azt szeretném kérdezni, ha mondjuk egy pszichiáter elolvasná a kérdéseimet, válaszaimat, milyen diagnózisra számíthatnék?
- A terhességi teszt erősen pozitív volt, létezik, hogy két óra múlva eltűnik a második csík?
- Closty+Merional stimut kaptam, majd Choragon tüszőrepit. Lehet téves pozitiv tesztem tőle? Mikor kell tesztelni, hogy biztos legyen?
- Panaszom van - diagnózis nincs
- Téves diagnózis-probléma lehet belőle?
- Mit jelent ez a diagnózis?