Panaszom van - diagnózis nincs (beszélgetés)
hát az a mensi nme fog megjönni a cseppektől se, ha nincs nyálkahártya, ami lelökődjön....
Majd a labor után az orvos megmondja, h mi a bibi, és ad rá megfelelő gyógyszert!
Az ember szervezete, immunallapota valtozo.
Felfuvodasra, diszkomforterzesre probalj kb. 2-3 naponta rizst enni; a rizi-bizi, zoldseges rizs gyorsan elkeszitheto.
Szemölcsöt az ezüst ékszer is okozhatja.Ên nem is hordok.
Nekem a cickafark tea nem jött bemeg macerás isolt,most a körömvirág teával próbâlmozom,állítólag beállítja a hormonokag,amiből kevés van pótlodik,amiből sok,azt csökkenti.Nekem más problémám vande nekem se találtak semmit.
Az az IBS, nem?
Nem tudom, mi lehet a baj, de elég nehezen viselem. Hétfő reggel a vér- és vizeletvizsgálattal kezdem, nem tudom, milyen lesz a lelet... Emésztéssel annyi gondom van, hogy néha felfúvódok, akkor diszkomfort érzésem van, de most folyamatosan fáj az alhasam, derekam, tipikusan olyan érzés, mintha mindjárt megjönne....de nem jön.
Nekem a tavasszal volt ilyen.
Általában szabályosan szokott megjönni, aztán egyszercsak 6 hétre jött meg, utána pedig kétszer tizen-huszon napra, tehát átlagban jó volt.
Azóta megint rendesen jön meg, de lett egy kis köztes vérzés, de tényleg csak egy csepp, ami korábban nem volt, vagy nem vettem észre.
Én ezt most betudtam annak, hogy 46 éves vagyok, tehát már szabálytalankodhat a ciklus. Illetve még arra fogtam, hogy pár héttel korábban volt egy elég komoly ijedtség a családban és hogy ez is közrejátszhatott. Bár ha erre így reagálok, mi lesz, ha nagyobb baj történik?
No mindegy, legfeljebb ha legközelebb megyek orvoshoz, megemlítem neki, hogy volt ez a döccenés.
Múlt hétvégén kellett volna megjönnie, de mivel nem volt semmi, elmentünk strandra. Na, azóta semmi.
Ez önmagában nem is lenne olyan nagy katasztrófa talán, csak ne fájna a hasam. Ez eléggé kiborít :(
Évek óta nem voltam medencében, s azóta se fertözések, se gyulladások & a menstruációmmal sincs gond. Hiányzik, de nekem nem ér annyi kockázatot & fájdalmat, ezért nem járok strandra.
Persze neked lehet, hogy teljesen más okból vannak problémáid, így nem bocsátkoznék további találgatásba. Az orvosi vizsgálat eredménye majd megmondja a "tutit".
Mielöbbi gyógyulást!
Siman lehetnek mar praeklimaxos tuneteid.
A strandon viszont siman osszeszedhettel valamit :(
Az egyik volt osztálytársnőmnek össze-vissza jött meg,és már nem is fog-klimax:oo 40 éves.
Hihetetlen,de van ilyen sajnos:(
Persze,számtalan más oka lehet.
Annyit mondott,hogy rendszertelenül volt meg a mensi,majd elmaradt:oo
További ajánlott fórumok:
- Azt szeretném kérdezni, ha mondjuk egy pszichiáter elolvasná a kérdéseimet, válaszaimat, milyen diagnózisra számíthatnék?
- Téves diagnózis-probléma lehet belőle?
- Mit jelent ez a diagnózis?
- Hasi problémával melyik orvos foglalkozik, aki részletes vizsgálatot, diagnózist ad?
- Rossz kóros diagnózis a tüdőszürésen?!Volt valakinek ilyen eredménye.
- Sűrgős segítség terhességi diagnózissal kapcsolatban!!!