Szerintetek mi kell ahhoz, hogy egy gyerek ne tudjon szocializálódni? (beszélgetős fórum)
Nem feltétlen csak a szexért. Lehet hogy közben meg jófiút játszik... szimpatikus...aztán még több is lehet....
Utána meg jön a döbbenet...
Erre én is tudok számtalan példát.
Sok pasi, de még nő is rinyál hogy hú de szar az élete, sárkány a felesége vagy veri a férje, már nem is szexelünk... és igen, jön a kegyelemszex, ahogy fogalmaztál.
Jaj, ne haragudjatok, persze.
Nekem tologatható számítógépes munkaasztalom van. Sokszor az ágy közelébe húzom, és valamelyik filmsorozatra alszom el, egy idő után megáll az automatikus lejátszás és a gép is "elalszik".
Itt du 4-től van Bolgár György betelefonálós műsora! :D
De korán reggel is sok érdekesség is van.
Amíg fórumozol, addig is lehet hallgatni!
Éjjel nem is tudom, mi van...
WOW!
:D
Tumboka, online simán bejön.
Klubrádió online és már hallgatod is.
Hááát én már évek óta hallgatom.
Du. 4-től leginkább.
Klubrádió: Erről nemrég szereztem tudomást, de az archívumot kezdem már hallgatni:
annyi időt nem töltök a konyhában, hogy rabszolga legyek. :D
Elszoktam a rádiózástól, pedig régen nagyon szerettem. Amikor ideköltöztünk, még nem volt net, és a rádión a vétel rossz volt, nem találtuk a kedvelt adóinkat.
Most így online könnyű!
Kell is az a konyhai rabszolga munka mellett! :D
De azért a Klub rádióit is szoktam hallgatni...
További ajánlott fórumok:
- Mi kell ahhoz, hogy egy 46 éves nő három kamaszgyerekkel párt tudjon találni, mivel nekem ez eddig nem sikerült
- Hogyan éritek el, hogy serdülő gyereketek időben lefeküdjön, és reggel fel tudjon kelni, ne késsen el az iskolából?
- Hogyan fejleszthető egy hiperaktív vagy ahhoz közeli gyerek?
- Mikor érdemes kivenni a kiságyból a kiszedhető 2 lécet, hogy a gyerek önállóan tudjon ki-bemászni?
- Mi kell ahhoz, hogy anya és gyermeke között meglegyen az az igazi anya-gyerek viszony?
- Ha a gyerek vezetéknevét át akarja íratni az anya a sajátjára, ahhoz kell az apa beleegyezése?