Szerintetek mi a jó és hosszantartó kapcsolat titka? (beszélgetés)
És még sok minden más is.)
De a nevetés is nagyon fontos :)
Én is így vagyok vele :)
Szóról szóra :)
Szerintem ahhoz hogy valaki ne érezzen féltékenységet úgymond " fel kell nőni " hozzá :)
+ tényleg kell egy olyan társ is az ember lánya mellé :)
A férjemben teljes mértékig megbizom, igy nem vagyok féltékeny.
A féltékenység nagyon csúnya betegség és rossz tanácsadó.
Lehet, hogy szerencsés vagyok, de még nem kerültem olyan helyzetbe.Hogy, hogy reagálnék megcsalós helyzetbe arról csak akkor tudnék véleményt alkotni.
Szerintem nem zárja ki a kettő egymást:-)(
Sajna, vagy nem sajna.
Érdekes téma:-)
Én 3hónapja vagyok túl egy 7éves kapcsolaton, 18évesen kezdődött.Első nagy szerelem, azt hittem örökké tart, alapjábavéve egy szép, tartalmas kapcsolat volt, de elmúlt a szerelem.
Azóta van egy másik kapcsolatom, teljesen különböző a másiktól, sokkal szenvedélyesebb, érzelmesebb.De hogy a lényegre törjek, szerintem, türelem, elfogadás, és szeretet.
Na igen, és a féltékenység legyőzése, sajnos nálam előtérbe került, mert egy igen sármos férfi lett az enyém:-)akire hát tapadnak a nők. Viszont rájöttem ha agyon idegesítem magam, pláne, hogy nincs rá okom, akkor tönkreteszem magam. Úgyhogy már nem vagyok féltékeny:-)
Naa, jóó hosszú lett..
Anita
Mi is az a szerelem? Egy külsöségekre alapuló hirtelen fellángoló érzés ami elvakit a belső rossz tulajdonságoktól.
Ez az érzés nem mindig vált át szeretetté.
A szeretet a belső tulajnonságokra alapul amikor megismerjük és elfogadjuk a másik jó és rossz tulajdonságait.
Szerintem szerelemből nem lenne szabad belemenni egy kapcsolatba addig mig át nem vált igazi szeretetté. Kevesebb házasság menne tönkre.
Hát a szerelem az hullámzó(egy idő után), a szeretet
mindig ott van, az állandó.Hol én, hol a párom szerelmes(egymásba persze)néha egyszerre:-)!
Mi 14 éve vagyunk együtt, sok mindenben különbözünk egymástól.Ennek néha olaszosan hangot is adunk:-)
De egymás nélkül nem bírjuk soká.
Néha én sem tudom, mi tartja össze ezt az egészet,valahogy természetes hogy együtt vagyunk.Nem sokat szoktam rajta filózni.
Türelem,bizalom,tolerancia,megértés,megbecsülés, odafigyelés,szerelem ami szeretetté alakul egy idő után.
Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz!
Bizony! Az egyik legfontosabb a tolerancia!!!
Mi négy éve ismerkedtünk meg, másfél éves házasok vagyunk!
Túl vagyok egy rossz házasságon és egy mégrosszabb élettársi kapcsolaton!!
Lehet, hogy sokaknak hihetetlen de nálunk még veszekedés nem volt. Azt nem mondom, hogy nem volt nézeteltérés de mindent megbeszéltünk. Nem ordítoztunk egymással hanem higgadtan!!!
Igaz nem vagyok már fiatal. Megtanultam az élettől már sok mindent. A jó társat nagyon meg kell becsülni és én megbecsülöm, és a megbecsülést vissza is kapom!!!!!!!
További ajánlott fórumok:
- Te mióta vagy együtt a jelenlegi pároddal?Mi a tartós párkapcsolat titka?
- Mi a jó párkapcsolat titka? Miért van ennyi válás....hosszú kapcsolatok után házasság, aztán válás....miért van ez? Mi az oka?
- Mi az igazán jó párkapcsolat titka? A férfiak mit értékelnek a nőben?
- Mi a hosszú kapcsolat titka?Beszélgessünk!!
- Mi a tökéletes kapcsolat titka?
- Ellentétek vonzzák egymást, vagy egymás tükörképei? Melyik a tartós kapcsolat titka szerintetek?