Mi a hosszú kapcsolat titka?Beszélgessünk!! (beszélgetés)
Szép napot mindenkinek!
Az én kapcsolatom boldog és kiegyensúlyozott. A férjemmel 9 év együttjárás után házasodtunk össze, idén leszünk 14 éves házasok.Voltak nehézségek a kapcsolatunkban de szerencsére ezeket mindig meg tudtuk oldani.Van kettő gyermekünk: a kislányunk 11 éves a kisfiúnk 6 éves.
Sziasztok!
Én több mint 3 éve vagyok együtt a párommal.Szintén első szerelem.
Már meg volt az eljegyzésünk is ahogy az anyagi helyzetünk engedi össze is házasodunk.
Mi is szoktunk veszekedni de szabály,hogy sose feküdjünk le úgy,hogy haragszunk egymásra és útnak sem indítom úgy.Egyébként nagyon harmonikus a kapcsolatunk.
Távkapcsolatnak indult de fél évig bírtuk csak aztán Szlovákiába költöztem hozzá és már saját lakásunk is van :-)
Odafigyelek,hogy egy héten többször is főzzek neki valami különlegeset amit szeret és azt szépen tálaljam is.Ő is mindig gondol rám.
Megteszünk egymásért bármit.
Igen, nagyon vártam az esküvőt, de nem voltam ideges, mert a nagy szervezésben nem volt rá idő, csak az utolsó héten kezdtem kicsit feszülni, de végül minden úgy sikerült, ahogy elterveztük:D Csak az álomsúlyomat nem sikerült elérnem, ami miatt kicsit csalódott voltam.
2008 februárban költöztünk össze, hát akkoriban nagyon nehéz volt, a másik szokásait nehezen szoktuk meg, sokat veszekedtünk akkoriban hülye apróságokon, de tényleg olyan szarságokon, hogy az már nevetséges:D Azóta minden rendben, csak az első 1-2 hónap volt nehéz.
Lassan megyek édeshez!!!
Szép estét mindenkinek!!
hmm...pedig jelenleg 87-88kg vagyok..katasztrófa!!!
Mi lesz még ha szülök..ezért addig muszály csininek lennem!!!
olvastam hogy 90naposat csinálsz!!
Mit érzel használ?
Egyébként aranyos vagy, de a csinitől távol állok!!:)
Ja és neked meg bárkinek okoz esteleg a párkapcsolatában a túlsúly gondot?Bármilyet?
De jo!!!
Remélem mi belőlünk se hal ki..vagy hogy is fogalmazzak!!Bár ezért tenni kell azért , és azt érzem jo uton vagyunk mind a ketten szeretnénk tenni!!!
Van gyerkőcötök?
Mi távkapcsolattal kezdtük. A szüleinkkel lakunk, főleg nálunk. Eltér a ritmusunk, a férjem sokszor nem is találkozik a szüleimmel, mert későn jön, és mire felkel már mindenki dolgozik.
Nemrég itthon volt pár hetet, akkor náluk tanyáztunk. Azt hittem, az anyja örül neki, mert a férjem szokta mondani, hogy legyünk néha kicsit ott, hadd örüljön az anyja. Meg hívni szokott minket, hogy megyünk-e.
Nem rég mondta a férjem, hogy a 2 hét leteltével (amiből 5 napot máshol töltöttünk) mondta neki az anyósom, hogy most már mehetne dolgozni, mert szeretne kicsit egyedül lenni.
Az állam leesett. El sem tudnám képzelni, hogy az én szüleim ilyet mondjanak nekem. Mindegy, úgysem szeretek igazán ott lenni.
Igen..miis vitatkozunk néha napján..bár volt időszak mikor sűrűbben!!
Én vagyok a civakodosabb...próbálom tolerálni magam:)
Van még olyan kapcsolat ahol még ég a tűz, a szerelem?Mert mi decemberben leszünk 4évesek és még ugyanazt a szerelmet , vágxyat érzem mint az elején, hacsak nem többet!:)
A veszek egy pudlit, és pincsit nyírok belőle nem jó. Ebből csak szakítás vagy elkorcsosulás jöhet ki.
Néha sajnálom azokat az embereket, akik ebben élnek. De ez náluk belső kényszer. Nem értettem még meg, hogy mitől és hogyan alakul ez ki az emberekben.
Vagy egy barátom, akinél a felmosóronggyal is jobban bánik a nője. Olyan durva a csaj, hogy néha már én rászólok , mert már én is kellemetlenül érzem magam a szituációtól. És hol együtt, hol nem de vannak kb. 4 éve. De egybekelni tutira soha nem fognak.
Szoval mindkettőtöknek az első volt a másik..ez olyan romantikus...:)
Nekem a párom az első férfi az életemben,neki volt előttem ilyenpici kapcsolata, de a hosszu az én voltam:)Vagyis még vagyok!!!
Természetesen mindenkinek alkalmazkodnia kell, és a másik kedvéért változni hajlandóak vagyunk, viszont egy ember nem bújhat ki a bőréből. Vannak olyan emberek akik teljesen át akarják változtatni a másikat, és azt pedig nem szabad.
Énis sokat változtam a párom kedvéért, és ő is az én kedvemért ;)
További ajánlott fórumok:
- Működhet egy kapcsolat hosszútávon egy 46 éves nő és 36 éves férfi között?
- Mi a jó párkapcsolat titka? Miért van ennyi válás....hosszú kapcsolatok után házasság, aztán válás....miért van ez? Mi az oka?
- 12 év korkülönbség a férfi javára! Lehet ebböl hosszutávú kapcsolat? (23-34)
- Mi a hosszú, tartós kapcsolat titka?
- Szerintetek mi a jó és hosszú kapcsolat titka?
- Szerintetek mi a hosszú és boldog kapcsolat titka?