Szerintetek mennyire jól ötlet, otthon levágni a gyerek haját? (beszélgetés)
meg a szappan/tusturdo es egy kis torolkozo.
Tudja hogy kell hasznalni egy mosdoban is akar?
...a rokonom csinalta szabadidejenen, aki reggeltol faxing minding be volt tablazva, versenyekre jart, amiciozus voltakkor. Tok trendi volt, csak en nem szerettem a fejemben.
De a haj visszano.
Vannak furcsasagok.
Nekem ennyi idosen derekig ert a hajam, es kosaraztam meg usztam. Hetvegenken meg vitorlaztam egy jo kis iszapos fertoben.
Tesi ora utan volt osszeizzadt fejem, de kinek nem, ha 10 perc van atoltozni, es megjelenni? Azokat a pincsifingoknat, akik be sem alltak, nem vettuk komolyan, es nem volt merszuk beszolni.
A'szabadidoben", amikor a tesitanarunk kinemt "uzleti targyalni", velem joparan bealltak jatszani. Nyomas nelkul.
Hogy hordjak akikkel joban van? 11 evesen birka, 21 ev folott trend koveto.
Ha nem akarja levágatni, hagyd. Majd eljön az ideje, amikor akarja vagy nem.
Viszont ha mégis, akkor inkább fodrászhoz vidd.
Én csak addig nyírtam itthon a fiúkat, amíg azt nem mondták hogy frizurát szeretnének. Onnantól fodrászhoz járnak, kb. felsős koruk óta. A fodrász is rövidre vágja a hajukat, csak éppenséggel ért is hozzá velem ellentétben.
kb. 3 éves korától vágtam a fiam haját, illetve a férjem se volt fodrásznál úgy 25 éve.
De!!!!
Nehogy már egyformára nyírd neki mindenhol, mert az ronda!
Oldalt és hátul úgy 6 mm-re, felül pedig 12-esre.
Úgy nyírd meg, hogy ha nem sikerül, akkor suli előtt még meg tudja igazítani egy fodrász!
Ez csak haj, visszanő!
Mondom ezt úgy, hogy nekem csak felül van hajam, mindenhol nullással alá van nyírva. 😉
Nekem lányom van.
Sokat hordtam fodrászhoz, majd azt mondta megnöveszti.
Majd egyik este nem tudtam kifésülni. Hatalmas gubanc.
Fogtam az ollót, nem caroztam.
Mikor végeztem azt mondta, csak én vághatom innentől... 😂
Mindjárt 11 éves, van véleménye, van ízlése.
11 éves már igényes, érdekli a környezete, iskolatársai véleménye.
Kérdezd meg, hogy milyen fazont szeretne, majd azért lesz kedve fodrászhoz menni. Bármilyen, fogadd el.
Ha nem akarja levágatni, miért kell erőltetni?
Rövid hajjal is le fog izzadni torna óra esetén. Nem ezen múlik.
Én a fiaimnak 6 éves korukig levágtam a hajukat.A fodrászhoz először iskolába menetelük előtt vittem el őket.
Mindenki maga tudja,soha nem volt probléma belőle.
A 11 éves fiamnak kellene, mert nem hajlandó fodrászhoz menni, de folyamatosan leizzad tornaóra után, meg most már jönnek a melegek is. Van itthon hajnyírógép, gondoltam valami mindenhol 3-6 millisre gépeltre. Az egyszerű, praktikus. Most körbe a nyakáig ér.
Mi a véleményetek? Vágjuk le itthon? Ha igen, milyen hajat ajánlotok? Vagy fodrász? Vagy csak hagyjuk így?
További ajánlott fórumok:
- Mennyi ideig maradtál otthon vagy maradt otthon párod a gyerekekkel?
- A 12-13 éves gyerek mivel játszik otthon?
- Minden szülő kiakad, ha elköltözik a gyerek otthonról?
- Ha a gyerek nem lakik otthon, és főtt ételt kell neki egy hétre előre készíteni
- Engeded otthon a gyerekedet vízfestékezni, gyúrmázni?
- Egy államilag finanszírozott gyermek otthonban, miért éheznek a gyerekek?