Szerintetek mennyire árthat, ha betegen elmegyek Zumbára, persze az odamenetelnél és a hazajövetelnél jól felöltöznék? (tudásbázis)
Ok engem nem sértett, hiszen írtam is nem tudni milyen beteg, :)
Azért jobbulást kívánok a náthából is !!!!!
Szia, igazán nem kötekedni akarok, de a fórum indító nem írta le milyen beteg, tehát nem kell megkövezni senkit :)
További szép napot!
Szia, szerintem nem jó ötlet, mert ha nem is vagy nagyon beteg, így most könnyebben elkapsz súlyos fertőzéseket.
Arról nem is beszélve, hogy megfertőzhetsz másokat a nátháddal, ami úgy, hogy tudatában vagy, nem szép dolog!
Nincs mit!:)Az ilyen fórumok jók arra,hogy az emberek kimutassák azt az énjüket,úgy beszéljenek másokkal,amit való életben nem mernének megtenni
,inkább alakoskodnak,hogy kedveljék őket,itt ez nem számít.Arc nélkül ez nem nehéz:)
Hiába csak nátha,ilyenkor a szervezetnek arra kell koncentrálnia,hogy ezt legyürje,nem hiszem,hogy jót tesz,ha megerőltetjük magunkat.
Szia!
Én egyszer 17évesen csináltam ezt,elmentem kondizni úgy,hogy még lázam is volt...hát mit mondjak,nem tudtam úgy teljseíteni,ahogy sztem volna,szóval nem igazán volt értelme,a másik meg,hogy sz.rabbul lettem,mint előtte voltam
További ajánlott fórumok:
- 2 éves kisfiam nem akar felöltözni. Elég hűvös van már és nem hajlandó normális sapkát felvenni
- A H&M üzletből mennyire lehet úgymond normálisan felöltözni?
- Segítsetek nekem legyetek szívesek! Kisfiam zongorázik farsangkor és légynek kell felöltöznie, mivel a légycsapó darabot adják elő...
- Volt már valaki a Vox Café & Bár-ban Budapesten? Ma elvileg Wednesday night jam lesz...mond ez valakinek valamit?hogy kell oda felöltözni?
- Hideg van a BSA-ban a Disney Ice-on?Mennyire kell felöltözni?Volt valaki a napokban az előadáson?
- 4 és fél éves fiam egy hete nem hajlandó felöltözni, és kimenni. Valami ötlet?