Segítsetek nekem legyetek szívesek! Kisfiam zongorázik farsangkor és légynek kell felöltöznie, mivel a légycsapó darabot adják elő... (beszélgetés)
7. klarissza56
2012. febr. 8. 12:57
Köszönöm nektek!
6. Kangaroo Island (válaszként erre: 4. - F18a14c8fb)
2012. febr. 7. 14:02
zongorázás közben?
5. Manna74
2012. febr. 7. 10:06
Napszemüveg helyett két teaszűrőt applikálj össze és azt tegye fel! :)
4. f18a14c8fb
2012. febr. 7. 09:32
Én biztos adnék a kezébe egy légycsapót, hogy azzal vezényeljen:)
3. klarissza56 (válaszként erre: 2. - T_marcsi)
2012. febr. 7. 09:26
Köszönöm szépen! Nagyon jó ötlet!További szép hóeséses napot kívánok!
2. t_marcsi
2012. febr. 7. 08:48
Én vennék egy fekete garbót fekete harisnyával, és egy sötét színű nagy méretű napszemüveget. A szárnyakat szerintem farsangi szezonban be lehet szerezni, de ha mégsem, akkor vennék sima egyszerű fényes fehér függönyt, és csinálnék belőle nagy szárnyakat, amiket rávarrnék a póló nyakára. Kb ennyi lenne a jelmez.
Ebből a harisnyát és a felsőt el tudjátok hordani bármikorra, és szerintem olyan ultrasokba sem kerül.
1. klarissza56
2012. febr. 7. 08:43
Segítsetek nekem legyetek szívesek! Kisfiam zongorázik farsangkor, és légynek kell felöltöznie, mivel a légycsapó darabot adják elő.köszönöm
További ajánlott fórumok:
- 2 éves kisfiam nem akar felöltözni. Elég hűvös van már és nem hajlandó normális sapkát felvenni
- Szerintetek mennyire árthat, ha betegen elmegyek Zumbára, persze az odamenetelnél és a hazajövetelnél jól felöltöznék?
- A H&M üzletből mennyire lehet úgymond normálisan felöltözni?
- Játékok szülőknek+gyerekeknek farsangkor
- Volt már valaki a Vox Café & Bár-ban Budapesten? Ma elvileg Wednesday night jam lesz...mond ez valakinek valamit?hogy kell oda felöltözni?
- Hol tudok húsevő növényt vásárolni? Kancsóka és a légycsapó virág érdekelne.