Szerintetek mennyi az ideális súly 175 cm-hez, ha igazán karcsú és vékony szeretnék lenni? (tudásbázis kérdés)
Haliho!
Pasinak:
175cm = 76kg
Csajnak:
175cm = 56kg... talán :S
akkor nekem a 172 centimhez 57 kiló kéne...hát, kb. ez is a célom, de szerintem már most 61 kilósan sem vagyok kövér. (képek a profilomban)
amúgy baromi sok mindentől függ a súly. csontozat, súlyeloszlás, stb. és láttam már ronda, plöttyedt, 45 kilós kamaszlányt, meg feszes, formás, irtó szexi kb. 65 kilós nőt is.
Attól függ, hány kilósan érzed jól magad. Nem azt mondom, hogy az a normális, ha 100 kilósan jól vagy, de 55-70 kg között szerintem bármelyik jó. É magasabb vagyok, voltam már 58 is, akkor nagyon szuper volt, de anno 62 volt a versenysúlyom. Most mínusz 5kg után 70 vagyok, de még egyáltalán nem jó a közérzetem.
Te biztosan érzed, melyik jó neked.
Szerintem is a 60 ideális, de ez csontozat és izomzat függő is.
Ugyanilyen magas vagyok és voltam 58 kg is, de sokszor kérdezték, nem vagyok-e anorexiás.
Most 65 körüli, viszont sportolok, edzem, s mint tudjuk az izom nehezebb, mint a zsír, szóval minden személyreszabott.
Patikákban és edzőtermekben is van az a gépezet, ahol meg tudod mérni/méretni a testzsír arányt, az mérvadóbb,mint a kg.
Szia!
Az ideális súly lányoknál magasság-115, pasiknál meg minusz 110, amennyire én tudom. És plusz 5 kiló felfelé vagy lefele még belefér.
Sztm is úgy 65 kg, de én attól nagyon messze vagyok, 10-el több (16 hónapja szültem), de úgy 70-nek örülnék!
Amúgy nem tartom magam kövérnek, átlagosnak mondom magam!
Egy 25 éves anyuka
25 év körül 65, 40 év körül 75 kg.
Általános orvosi értelemben.
További ajánlott fórumok:
- Az ideális testsúly tanulható
- Mi az ideális gyermekvállalás ideje, avagy örök harc a tökéletes élet után?
- Milyen az ideális férfi?
- Szerintetek első randin mennyi az az ideális összeg, amit egy nőre költsön a férfi?
- Házasság: ideális pénzkezelés
- Egy fiatal párnak melyik helység lenne ideális nyaralás szempontjából?