Szerintetek melyik mosópor jobb, Ariel vagy a Persil? (tudásbázis)
Sziasztok! Most próbáltam ki az Ariel Fresh Sensations géljét! Hát ez valami fantasztikus!
Eddig is Arielt használtam, de az Actiliftet és port, de a mosógépünk nem veszi be az öblítőt sokadik javítás után sem, ezért gondoltam, kipróbálom ezt.
Hát... sokkal jobb, mint bármelyik öblítős mosás és így az öblítővel sem rongálom a gépet.
Színeseket mostam eddig csak vele, arra teljesen szuper, fehérekre kíváncsi leszek, mert ahhoz eddig a zöld Ariel port használtam max. elégedettséggel.
Ja és fontos! Müllerben vettem, ahol eredeti német Ariel van - bár nem mind az - de ez konkrétan német, nincs rajta magyar és egyéb kelet európai szöveg, ez a lényeg! :)
Próbáljátok ki!
Kedves Olvasók!
A Termékinnovációval kapcsolatban írom a Szakdolgozatomat az Ariel Active Gél kapszulán keresztül!
Fontos lenne számomra,ha kitöltenék a kérdőívemet és ezzel hozzájárulnának a Szakdolgozatom sikeréhez!
Előre is Köszönöm válaszaikat!
Üdvözlettel:
Nógrádi Ádám
Én az Arielt szeretem jobban, de most valószínű -sőt biztos- hamis Arielt vettem a Sárkány Centerben.
Szerintetek vissza lehet vinni?
Se számlát, se blokkot nem kaptam, csak kézi számológéppel adják ott össze az árakat és nem ütik be pénztárgépbe.
Mit csináljak??
Én arielt használok, de nekem hófehérek a ruháim. Még a koszos fehér zoknik is, igaz ezeket 60 fokon, vagy előmosással mosom.
Fehér ruhákhoz nem a colort szoktam használni.
Nekem Persil gold vált,az Arieltől volt hogy szürkéskék lett a ruha.
És kevésbé marad meg az öblitő illata.
További ajánlott fórumok:
- Nektek szokott a mosógép mosópor-öblítőszer adagolója penészesedni? Mit lehet ellene tenni?
- Mossunk környezettudatosan! Mosópor helyett mosószóda és ecet. Tapasztalatok?
- Melyik mosopór a legjobb számodra?
- Szoktatok külföldről mosóport hozatni? Állítólag jobban mosnak....
- Hogy lehet piros rúzst kiszedni a fehér pólóból? Mostam Ariel mosóporral, de nem jött ki :(
- Szegeden a Cserepes soron mennyibe kerül a 10, 4 kg-os Ariel mosópor?