Szerintetek igaz lehet a mondás: az vagy amit megeszel!? (beszélgetés)
Azt szarsz amit megeszel!
Ez biztos igaz. :)
áh, én ezt a mondást sosem értettem.
:)
Most akkor félnem kell hogy megesz majd valaki? XDDD
Asszem változtatni kell akkor ezt: "Emlékszem amikor még fiatal voltam..." valahogy így: "Emlékszem amikor még rántott cukkini voltam sült krumplival és uborkasalátával..."...és így tovább.... XDDD
De a korábbi hozzászólásodban azt írtad, hogy ha egészségetlenül táplálkozom, előbb-utóbb beteg leszek!
Ha fügét eszek, nyugodt leszek tőle? Próbáltad már? Sajnos én alergiás vagyok rá, tudnál más ételt mondani, amitől szintén nyugodt leszek? a paprikától meg boldog?
igen igaz,proba;ld csak ki,egyel pl fuget/szaraz,vagy friss tok mindey,utana olyan nyugodsag lesz rajtad urra.,vagy eros paprikaval fozott/boldogsag erzeted lesz utana/.peldakat meg tudnek felsorolni itt kulombozoeket.
ha egeszsegtelenul taplalkozol akkor szamitharsz ra,hogy elobb-utobb beteg leszel.jomagam kambutcha teat idszok/megelozesre,/hogy minel tovabb egeszseges maradjak,tudom ezt otthon is kapni,mert lattam a boltban.itt magam csinalom,meert roppant egyszeru,bar kapni is lehet,
Ebben a filmben szépen boncolgatják a kérdésedet.
(2. klikkre indul)
* Automatikusan eltávolított tartalom.
paleolit? Ezt úgy mondod, mint ha csak egyetlen irányzata lenne. Ez távolról sincs így.
Csak egy szűkebb felsorolás, mennyi irányzat tart "igényt" az ősember étrendjére:
Akad közte jócskán akik a gyümölcsöt tekintik alapélelmiszernek. Van benne hús-hússal váltózat is. (mint pld. PaNu) Egy viszont közös, nem esznek gabonákat.
:DDD
Nekem is :)
További ajánlott fórumok:
- Bor a szavakban, dalokban, művekben, mondásokban...bármiben pl:Tibor, borz, borban az igazság...
- Viccek, vicces mondások, vicces idézetek, elgondolkodtató, játékos érdekes gondolatok, akár felelni is lehet az előzőre, de ne legyen bántó!
- Próbaidő alatti azonnali hatályú felmondás lehetséges?
- Táppénz alatt felmondás lehetséges?
- Jillian Mckeeth:Az vagy amit megeszel című könyvét nem láttátok valahol?Hol lehet kapni?
- Rendkívüli - azonnali hatállyal történő felmondás lehetőségei munkavállaló részéről