Szerintetek hol tudok eladni aranyékszereket? (tudásbázis kérdés)
Helló szia mindenkinek.
Én már jártam hasonló cipőben, és a zaciban is meg az ékszerboltokban is csak tört arany áron veszik meg, és az bizony nagyon kevés. Mindenhol azt mondták, próbáljam meg kéz alatt eladni. Márminthogy ismeretségi körben.
Az egyik ismerösöm a vaterán vásárolgatott, és tök köcsög volt, mert nem igazán akart fizetni meg hasonló történetek, és ebből kiindulva, én nem bizom a netes adás-vételben :(
De lehet ez csak egy kivételes dolog volt, és amugy meg jól müködik ott minden.
orexnek is van felvevő boltja, de csak törtarany áron tudod ékszerésznél eladni
ha a valós árát szeretnéd, vagy legalábbis ahhoz közelit, akkor maradnak a netes aukciók, vagy esetleg egy-egy ismerős, akikben megbízol és elviszi cuccot, vagy téged az áruval a munkahelyére
Mit szeretnel eladni?
Lehet erdekel?
Ez engem is érdekelne, én is gondolkozom a zálogházon, mert van pár darab amit nem hordok már jó rég óta, és próbáltam már olyat hogy beolvasztattam, és csináltattam ujat, de szerintem nem érte meg.
De az ékszerészek nem tört aranyba veszik be az ilyeneket? és az meg nem annyira jó ár ha jól emlékszem.
Vannak ékszerészek akik vesznek, de, hogy jobb áron-e mint a zaciba azt nem tudom.
Vagy csak beolvasztatod és magát a (tömböt) szintém megveszik az ékszerészek, de nem tudom milyen árfolyamon. Inkább érdeklődd meg, hol adnak érte többet.
Egyedül a zálogházakat tudom, de esetleg tud valaki olyan boltot vagy lehetőséget, ahol zacinál jobb áron tudom eladni?
(A teszvesz, Vatera nálam kizárva.)
Előre is köszönöm, ha valakinek van ötlete.
További ajánlott fórumok:
- Vajon miért nem tudok eladni egyetlen vállkendőt...
- Herendi porcelánt hogyan és hol tudok eladni? Segítenétek ötlettel?
- Hogy tudok eladni a vaterán, ha már regisztráltam, mi a menete?
- Miért nem tudok eladni az eBay-en?
- Hogyan tudok feladni postán csomagot úgy, hogy az fizesse, akinek megy?
- Postán kb. 5 kg súlyú csomagot mennyiért tudok feladni belföldre?