Szerintetek ha az orvos a 14. napon nem látott domináns tüszöt closti mellett, akkor már ebben a honapban esélytelen a baba? (beszélgetés)
Jajaja, azt tudom, mert régen Norcolutot is kellett szednem.
De ezt is most arra adta, hogy kicsit helyreállítson vérzésügyileg :s
Bocsánat de nem éppen így van: a duphaston egy relatív magas progeszteron-tartalmú szer, ami az esetleges megtermékenyülés után segíti a tökéletes beágyazódást, illetve az embrió által termelt HCG hormon működését, ezzel optimalizálja az embrió fejlődését akkor is, ha az általa termelt hormon mennyisége esetleg kevesebb a kelleténél.
Addig érdemes szedni, míg a placenta teljesen át nem veszi a magzati progeszteron termelést, ami a 12. terhességi hét után várható.
Értem. Ennek nem olvastam utána, mert nem is azért kaptam, hanem hogy megjöjjön a havim, de a lényeg, hogy kárt nem okozott volna valószínűleg.
De reméljük, többször nem kell szednem :)
Én is így jártam legutóbb, s nekem is eszembe jutott, hogy mi van, ha mégis megérik az a sejt...
Duphastont írt a doki, azt szedtem, s ha lett volna valami, elvileg segített is volna. de mivel pénteken megjött a havim, úgy tűnik, valóban nem érett semmi...
Most még egy clostis kúra, aztán újra UH 2 hét múlva.
További ajánlott fórumok:
- Tényleg esélytelen?
- Megvegyek egy város közeli településen egy olcsóbb lakást? Egyedülállóként esélytelen mielőbb saját lakáshoz jutni jó helyen.
- Szerintetek ez esélytelen dolog?
- Szeretnék egy lánytól többet, mint sima ismerettség, ismer elég sok embert, és ismer nálam sokkal menőbbeket is. Így talán esélytelen?
- Teherbeesés 40 felett magas FSH-val esélytelen?
- Egyenjogúság vagy esélytelenség