Szerintetek ez szervi baj, vagy mentális? (tudásbázis kérdés)
Az emberiség nagy hányada életében sem jut el máshova. Ott él, ott boldog vagy boldogtalan, ahol született. Pl. akár egy magashegység teraszain.
Most nem megríkatni akarlak, de sok ország van, ahol még internetezni is tilos, itt egy tízes lista:
Persze nem biztos, hogy jobb lenne monitoron látniuk, hová nem juthatnak el... Hacsak nem mernének tenni ellene.
"Remélem, nem sok embernél jelent ez problémát, mert akkor most te okozol másoknak epeömlést."
Engem ez a mondatod zavart csak. azt, hogy pszichés, tudom. Már próbálok tenni ellene, mert bosszantó tud lenni. pl. Járunk valahol az országban, átmegyünk egy szegény településen, ahol a kis cigánygyerekek fociznak, vagy csak rohangálnak, és el kezdek bőgni; ők vajon mikor tudnak innen kijutni.
Látják-e valaha, azt, ahol én előtte 1-2 hétig nyaraltam. szóval ilyenek. És tudom, hogy nem normális.
Megkövetlek a fórumindítóval együtt.
Több ablakom volt nyitva, mármint a gépen és pont eü. problémákat olvasgattam.
Szembejött velem a fórum, valamiért eü. problémára asszociáltam.
És az jött ki belőlem, ha valaki ilyen térű problémája, ha bántja, akkor lehet más is így reagál rá.
Én is érzékeny vagyok az emberek szenvedései iránt, de érdekes, 3-4 éve már nem kavar fel.
Sokat tájékozódom a neten, mert azért még ott lehet talán hiteles, hitelesebb információkhoz jutni.
Nem dugom homokba a fejem, hiszem aki bedugja, azokat lehet megvezetni.
Én hírműsort se nézek.
Érdemben megoldani a bajokat nem tudom. Ha meg hagyom, hogy bántson, az csakis nekem árt, jobb azáltal nem lesz senkinek.
Ezt most miért? Én pl. ha nem is hányásig, de idegileg kivagyok, ha sok rossz dolgot hallok az országról, a csalókról, és hiába engem nem érint, napokig érzem, hogy behálóz, csak ezen pörgök. pl. a devizahitelesek.
Vagy 1-1 politikus nagyobb hazugságai....nem tudok együtt élni ezekkel a dolgokkal, nem tudnak hidegen hagyni.
Ha nyomasztó szegénységet látok, bőgök.Lehet nem kellene tévét néznem, de az nem megy, úgyis megtalálnak a dolgok.
Túlérzékeny vagyok, tisztában vagyok vele.
Meg kéne próbálnod nem odafigyelni ezekre az emberekre, kerülni őket. Az ő problémájuk ne legyen a tied.
Energiavámpírok.
Ha meg is hallgatod őket (könyörületből), az egyik füleden be, a másikon ki.
Mivel csak bizonyos dologra jön elő, mint írtad csak bosszankodásra, pszichésen van problémád.
Remélem, nem sok embernél jelent ez problémát, mert akkor most te okozol másoknak epeömlést.
"Elöntötte az epe" - bosszús lesz.
"Nem veszi be a gyomra" - gyomorégés, hányás idegesség miatt.
A népi megfigyelések alapján fejben van a baj.
További ajánlott fórumok:
- Mivel oldod a mentális fáradtságod?
- Mi a mentális betegség?
- Gyermekek lelkivilága, avagy a mentális fejlődésüket befolyásoló tényezők
- A béta-blokkolók (pl. Betaloc) huzamosabb szedése okozhat-e krónikus fáradságot, lelassulást, hízást, vagy egyéb mentális zavarokat?
- Mentális vagy a fizikai fáradtság a rosszabb?
- Van olyan mentális vagy neurológiai betegség, ami magatartásváltozással jár (ingerlékenység, stb.)?