Szerintetek ez az állatorvos állatbarát? (tudásbázis)
Hát nem! Az ilyet nem nem nevezném állatorvosnak! Olyan nincs, hogy nem jön ki, ha azt mondja kijön, ha meg nem akar/tud adja meg egy másik állatorvos elérhetőségét!Tudhatná, hogy a beteg az állat, akkor nem 2 hét múlva kell kezelni!
Mondjuk a sógornődéket sem állatbarátnak! Biztos találtak volna másik állatorvost, aki kijön,ha nem tudták beinni valamiért. Taxit is hívhattak volna, csak szólni kell, hogy kutyát akarsz szállítani. Egyszer én is úgy vittem hajnal 2-kor a kutyát orvoshoz .V oltam vagy 16 anyámék nem voltak otthon villamos nem járt olyankor a kutya meg fulladozott mellettem.
Elmondásuk szerint múlthéten felváltva kellett otthon legyenek,mert azt mondta a doki megy..hát nem ért oda....
Nekem nincs kutyám...de ha az én kutyám lett volna,biztosan nem hagyom ezt így.....vagy ha előbb megtudom mi van a kutyával...
nem...
csak egyszerűen nem értik,hogy évek óta ö kezeli és oltja a kutyát,most meg cart rá....
ez az egyik oldal..
a másik:persze el lehetett volna vinni másik orvoshoz valami úton-módon....
Hat jó, most mar okoskodhatunk, ugyis keso... De megkertem volna valamelyik szomszedot, akinek van kocsija, hogy segitseg bevinni.
Mikor rosszul volt az elso kutyam, igaz, nekem van kocsim, par hetes terhesen egyedul emeltem meg (20kilos volt akkor), hogy betegyem a kocsiba, Raadasul izgett-mozgott, jól begorcsoltem, mindegy, ahogy bevittem, azonnal meg kellett muteni (ertsd, elötte gyors vervetel, rontgen stb), es orulok, hogy idoben voltunk, mert kiszakadt a vastagbele, es majdnem meghalt. Eredetileg influenzaval (rohej, mi?) kezeltek, nekem gyanus volt es gyors bevittem a korhazba. A doki, aki influenzara adott gyogyszereket, meg mondta is, hogy varjak 1 hetet. Basszus tok jó, hogy nem hallgattam ra es másnap reggel ahogy lattam, hogy ugyanolyan carul volt, azonnal bevittem. Meg mindig jobb, ha hazakuldenek, hogy hulye vagyok, minthogy varjak vele 1 hetet, gondoltam, es igazam volt
már nem azért,de az én kutyusom is halott lenne,ha akkor,mikor rosszul volt,nem kapom ölbe és nem szaladok vele az orvosi rendelőbe.3 Hósan műtötték,már most 15 hónapos,egészséges,nekem sincs kocsim,de nem igaz hogy ilyen helyzetben a gazdája nem talál megoldást,én pl direkt olyan rendelőt választottam ami közel van és ahova bármikor tudok vele szaladni,ha baj van.jó,monjuk én nagyvárosban lakom és elég sok állatorvosi rendelő van,de mint ahogy írta valaki:egy gyerekkel se várunk,ha nagyon beteg,míg a baj bekövetkezik,keresünk megoldást hogy minél előbb eljuthasson orvoshoz!!!
és a kutya is élölény,még ha nem is kisgyerek!!!!!!!!!!!!!!
Kocsi nélkül innen nehéz eljutni állatorvoshoz..ha kistestű kutya lett volna,vonattal esetleg....
igen nézegették....sajnos..
nem kihívni kell az álatorvost,hanem elvinni hozzá a beteget
a felnőtt orvos is akkor megy ki amikor a rendelőben elfogyott a beteg,
oda kell menni!!!!
A kedves ebtulajdonosok azt is megvárnák, amíg a gyerekük felfordul, ha nem jön ki a mentő egy hétig?
Az ilyennek nem való semmilyen élőlény.
ez az állatorvos nem az,
nekünk nagyon jó állatorvosunk van Ujpesten
A sógornődék sem lehetnek azok túlságosan...
Miért nem vitték el az orvoshoz,ha látták,hogy beteg a kutya?
További ajánlott fórumok:
- Lánykutya ivartalanítása. Mit szóltok hozzá? Nagyfiam nem akarja engedni, állatorvos szerint muszáj.
- Kutya ivartalanítás. Megengednéd-e egy állatorvosnak hogy a lakásában végezze a műtétet...
- Kutyusom gyenge, Kutyához értők, állatorvosok segítsetek!
- Az állatorvos egy hónap elteltével újra beadta véletlenül a veszettség elleni oltást. Nem lesz baja a kutyusnak?
- Ki szereti és ismeri a Boxer fajtát? Állatbarátok, ide!
- Szent István Egyetemen Állatorvosi szak felvétel.