Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Ne vásárolj semmit nap fórum

Ne vásárolj semmit nap (beszélgetés)

ma 11:42

Ez a vásárlásmentes mozgalom is csak a vélemények különbözőségét bizonyítja.

Az biztos, hogy a vásárlásmentes nap egyetlen multit sem fog romba dönteni. Már ha tényleg a multik ellen szól.

Ha pedig az a célja ennek a felhívásnak, hogy "mondj nemet a drágaságra" - akkor sem fog célba érni, mert ez nem a multikon múlik. Mármint a drágaság.

Nem gondolom, hogy a mai nap sikerességéről vagy éppen sikertelenségéről lesz majd hitelt érdemlő statisztika.

Mindenesetre aki ma vásárol, nyilván nem fogja "bűnösnek" érezni magát, amiért nem csatlakozott a mozgalomhoz. De annak sem kell megveregetnie a vállát, aki ma nem vásárol.

20. vigyefene (válaszként erre: 19. - Vigyefene)
ma 10:45
Meg még van a tejpor is, sokan használják, de csak kávéba.
19. vigyefene (válaszként erre: 17. - Vigyefene)
ma 10:43

Meg persze eláll egy hétig, nyitástól számítva.

Van amelyik sok hónapot, hűtés nélkül.

18. globus (válaszként erre: 14. - Levarosbukta)
ma 10:39
Aki kitalálta az időzítést, nem számított fizetési napokra :) Hónap végén könnyebb betartani.
17. vigyefene (válaszként erre: 16. - Globus)
ma 10:27

Pl. rám nem romlik rám, mert elég sokat iszok, süteményhez, kávéba, meg vannak kisebb kiszerelésbe is.

[link]

16. globus (válaszként erre: 13. - Vigyefene)
ma 10:24

Gyerekem mesélte, hogy pl. tejből mennyit kiöntött, mert egyedül nem bírta meginni, az a közel 4 literes ráromlott rendszeresen. De az olcsóbb... itthon ez szokatlan, valóságos büntudatot okoz.

Ritkán veszem a hármat fizet négyet kap csomagolású akármiket, mert nem bírunk vele, hiába ad egyet ingyen.

15. libikóka (válaszként erre: 10. - A Nyuci)
ma 10:21

Még a vasárnapi boltzár is ellenállásba ütközött.

Úgyhogy aki ma nem ment,,az rákészült ,vagy nem volt semmi fontos,,vagy csak a felhívás kedvéért.

Sok értelmét nem látom,,de legyen.

14. levarosbukta (válaszként erre: 10. - A Nyuci)
ma 10:21
Tuti nem! Ma reggel voltam a tescoban mintha mi sem történt volna. Ráadásul a bankautomata előtt kilométeres sorokban álltak a nyugdíjasok, mert ma jött a számlákra a nyugdíj. A pénzfelvétel után mindegyik masírozott be a boltba.
13. vigyefene (válaszként erre: 10. - A Nyuci)
ma 10:19

Nálunk nem, mert pazarló nemzet vagyunk. Ez az egyik kedvenc űzletem, nagy, jó minőségű cuccokkal, soha be nem zár, nyitva van állandóan, napi 24-órát.

[link]

ma 10:18
Nem életszerű.
11. globus (válaszként erre: 7. - Libikóka)
ma 10:17

Én is gyalog, biciklivel. Heti kettő igy is elegendő, fagyasztóban minden van. Mi még a 10 napos covid karanténban voltunk az elején, 1x hozattam kenyeret a szomszéddal 😃

Nem is tudnék raklapos havi bevásárlást csinálni, szárazárura nincs tárolóhelyem.

ma 10:13

Szerintetek ma visszaesik a fogyasztás?

Ha igen, akkor holnap meg plusz lesz, nem?

9. A Nyuci (válaszként erre: 5. - Libikóka)
ma 10:12
Én is így vagyok, minden van, ami kell, max valami apróság miatt lehet beugrottam volna, de most ha már ez a nap ilyen, nem megyek.
8. Archer84 (válaszként erre: 1. - A Nyuci)
ma 10:12
Én ma semmit, és nem is fogok. Heti max kétszer megyek boltba.
7. libikóka (válaszként erre: 6. - Cilabogyó)
ma 10:11

Ügyes:)Praktikus.

Én így oldom meg,,gyalog vásárló vagyok,,úgyhogy egyben nem tudom hazahozni,,így osztom 3 napra.

A nagyokat persze hétvégén egyben havonta.

6. cilabogyó (válaszként erre: 5. - Libikóka)
ma 10:07
Én hétfőn pótoltam mindent, ami fogyóban volt, hétvégéig semmi nem kell. Hetente egyszer vásárolunk, ezen felül esetleg pékáru, ha már nincs a fagyasztóban.
ma 10:05

Mindent vettem ami kellett.

Egy héten 3 nap vásorolok,,mindig hét elején.A héten már nem megyek.Úgyhogy a ne vásárolj nap kedvéért sem változtattam ezen.🤷🏻‍♀️

4. vigyefene (válaszként erre: 3. - A Nyuci)
ma 10:03
Fogok küldeni, természetesen. De, ezt hasonlóan főzöm mint a kocsonyát, tehát sokáig, 6-7-órahosszát.
3. A Nyuci (válaszként erre: 2. - Vigyefene)
ma 10:00
Küldjél fénypostával lécci, megkívántam, nyitom az ablakot!
ma 09:54
Bevallom hogy ma még semmit, mert hajnal 3 előtt van. A nagy hóvihar miatt, tegnap sokmindent vettem, mert húslevest fogok főzni. Marha lábszárból.
ma 09:50

Valld be, te mit veszel vagy vettél ma?

Remélem a heti menü nem számít, azt nem ma fizettem, hanem múlt héten.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook