Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Lepukkant KÖKI fórum

Lepukkant KÖKI (beszélgetés)

6. Borian (válaszként erre: 1. - An-na)
febr. 12. 04:57

Én minden nap arra járok, a 200-as busszal utazom haza.

A KÖKI is szörnyű, de kifelé a Felsőcsatárin lévő épületek, környezet is az... ha külföldi filmrendező lennék és erre utaznék, elégedetten csettintenék, hogy milyen jó helyszín a következő disztópia vagy horror filmem forgatásához. :-) Biztos azért szoktak itt forgatni.

5. Hansika (válaszként erre: 1. - An-na)
febr. 12. 02:39

Mondhatnäm pestikent, hogy meg sosem järtam a KÖKI-n.

De nagyon megertem a negativ jelzöidet...

Szomoru ez külföldinek es magyarnak is.

Wien-ben miert müködik minden mäskent?

febr. 11. 22:00
Azon én is évek óta csodálkozom, hogy a metróállomást olyan szépen felújították, és akkor a hozzá szorosan csatlakozó vasútállomás ilyen állapotban van. Gondolom, te is erről a részéről beszéltél, mert a többi részére nem lehet panasz.
3. globus (válaszként erre: 2. - Andi6020)
febr. 11. 20:48
Olyan "zárjon be a Balaton" filingem van :)
2. andi6020 (válaszként erre: 1. - An-na)
febr. 11. 20:46
Miben tudunk segíteni?
febr. 11. 19:59
Nagyon elszomorít, hogy ez a közlekedési csomópont, sok külföldi megfordul ott. Koszos, büdös, pókhálós és szemetes. A mozgólépcsők időnként működnek, a tető beázása pocsolyákat teremt az első emeleten...ha a lift nem működik, meg kell mászni:bőrönddel, hátizsákkal, csomaggal a hosszú lépcsőt, embertelen a szinvonal. A buszoknál a számokat egy miniatűr táblán jelzik , ahogy az állásokon is fel kell venni a szemüveget, hogy lássam a számokat. Nagyon spórolnak a területtel, nehogy a nagy számok láthatóak legyenek. Elkeserítő!!!!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook