Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Rettegek befeküdni a kórházba fórum

Rettegek befeküdni a kórházba (beszélgetés)

1 2 3 4
ma 18:06
Nem lesz semmi bajod.

Csak egy kis update. 3 héttel vagyok a műtét után, ma elkezdett a sebből egy savós folyadék folyni, nyilván tök megijedtem. Húztunk be a sürgősségire. A vérvételem okés volt, minden eredményem szuper csak egy kis vashiány. Felküldtek a nőgyógyászatra, ott a doki kinyomkodta és mondta hogy mivel mem büdös, nem sűrű és alapvetően jól vagyok menjek csak haza. Kenjem Betadine-al, nyomkodjam esténként. Bár azt nem kérdeztem meddig.

Úgyhogy volt egy 3-4 órás kalandom így ma megint a kórházban. Este vesszük le a kötést és este már nekem kell lekezelni.

Amúgy ezen kívül minden jó. Van étvágyam, napról napra jobb erőben vagyok. :)

márc. 7. 19:38
Ez nagyon jó, hogy napról napra erősebb vagy. Az is helyes, hogy többször keveset eszel. Nem terheled túl hirtelen a gyomrodat. 😊
márc. 7. 08:09

Sziasztok! A párom adja be végül egyelőre mert kicsit puffadok így a műtét után és nem tudom a hasam összecsípni. :D letudjuk rendben minden reggel.

Napról napra jobban/könnyebben mozgok ennek örülök. :)

Az étvágyam szuper itthon, sokszor eszem keveset, a diétát is tartom könnyen egyelőre.

116. globus (válaszként erre: 115. - 7454c77428)
márc. 5. 17:12
Nekem autoinjektorom van, 1 adagos, rugó megoldja. Mire hisztiznék, már vége is.
115. 7454c77428 (válaszként erre: 114. - Globus)
márc. 5. 16:53
én sem bírom.mikor alányomnak kifúrták a fülét .rosszul lettem,a védőnő nyomta le a fejem,nekem meg vissza kellett volna,hát a haslövés nem sikerült túl jól,bezzeg a nővér,pikk.pakk kész is volt,
114. globus (válaszként erre: 108. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 5. 10:17

Jajj :/ Megértelek, ez utálatos dolog. Kérj meg valakit a családban, döfje be. Technikailag nem nagy mutatvány, csak pszichésen...én is fo.ok a tűtől 😁

Addig csukd be a szemed!

márc. 5. 10:11
Hogy vagy Fi?
112. jennyvagyok (válaszként erre: 108. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 2. 11:22

Amikor gipszbe volt a lábam én is izgultam miatta. És ment. Hasba.

Nem is gondoltan volna! 😊

Remélem már gyógyulgatsz! 🙏

febr. 28. 15:28
De jó. Otthon könnyebb erősödni. Folyadék bevitel az fontos. 😉 Nyugodtan írd meg, hogyan gyógyulsz tovább. 😊
110. 7454c77428 (válaszként erre: 108. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 28. 15:18
hát drukkolok,nekem is sikerült,több-kevesebb sikerrel.inkább kevesebbel a hasamba kellett-
109. libikóka (válaszként erre: 108. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 28. 15:06

Hurrá,,, most gyógyulást,, és ne feledd,,kibírtad.

Többet bírsz mint gondoltad.👍😊

febr. 28. 15:02

Itthon vagyok!!! :)

A legnagyobb új kaland hogy 30 napig kéne vérhigítózni hasba/combba. Nagyon izgulok hogy fog menni. (Mint minden előtt.)

Köszönöm akik támogattak míg bent voltam és olvasták a fórumot! :) azért lehet még dokumentálom a dolgokat, ha valaki visszanézne.

107. globus (válaszként erre: 102. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 27. 17:28

Vakbél szükségtelen növedék.

Fontos, hogy bármilyen nőgyógyászati, alhasi panasszal ezután gyorsan orvoshoz kell fordulnod, hogy vigyázz a megmaradt petefészekre.

106. globus (válaszként erre: 103. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 27. 17:25
Kalappal! 🍀 Aztán élvezd ki az otthont pár napig 🙂
105. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 104. - Ágio8405)
febr. 27. 17:21
Igen, ilyen mélyen infrintáló (vagy milyen, mélybe nyúló) endometriózisom van. Pestre kéne majd járjak kezelésre miatta.
104. Ágio8405 (válaszként erre: 102. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 27. 11:45
A cisztákról tudtál? A másikkal mi a helyzet? Nem Pcos-es vagy?
febr. 27. 10:43
Ma már tudtam jobban reggelizni is :) talán alakul az étvágyam. Ha minden jól megy és a doktornő is rábólint, holnap haza is engednek képzeljétek!
102. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 100. - Globus)
febr. 27. 10:42
A nőgyógyászaton, a jobb petefészkemnél volt a tályog, de képzeljétek E coli volt benne... ugye ezzel indult hogy valami fosós hányós vírust összeszedtem és abból kigyógyultam, de a láz meg nem múlt el. Annyira cisztás volt a jobb petefészkem hogy kivették azt is a tályoggal együtt meg a vakbelem. De utóbbit nem tudom miért.
febr. 26. 20:50
Egy ilyen komoly műtét után persze, hogy le vagy gyengülve. Ha jobban tudsz enni, és nem hánysz, akkor vissza jön az erő. 🙏 Múljon el a hányás, az nagyon sok energiát elvesz. 🙏 Egyébként meg ügyes vagy, azért sem ájulsz el, tudsz sétálni, maximum fal mellett, ami biztonságot ad! 😉
100. globus (válaszként erre: 93. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 26. 20:47
Tulajdonképpen mi volt tályogos? Nőgyógyászaton fekszel vagy sebészeten?
febr. 26. 20:17

Kivették a drént, azóta könnyebben mozgok, ma már székletem is volt aminek nagyon örültek a nővérek.

Könnyebben kelek fel az ágyból is. :)

Ma megint hánytam reggel, de tudtam azért enni keveset meg ebédre és vacsorára is.

A legnagyobb bajom az hogy hamar kifulladok sétálás közben. Mindig izgulok el ne ájuljak közben vagy valami. Erre kéne kicsit erősítenem a magabiztosságom.

Hogy mikor mehetek haza nem tudom sajnos.

98. Piroska52 (válaszként erre: 93. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 24. 16:25

Csak pihenjél gyógyuljál.

Kiveszik a csövet, az nem fáj nyugi.

Sétálgass, pihengess, gyógyuljál.

febr. 24. 16:23
Nem fog fájni a draincső kivétele, nyugodj meg. Köhögj miközben veszik ki. ;)
febr. 24. 16:22
Jesszus, az igen! Mielőbbi felépülést neked!!
95. Ruslan
febr. 24. 16:05

Rendbe kell tenni a gondolatokat: nincs félelem, nincs baj, mert legyőztem már a félelmet. De ugye a testi és lelki egészség egymással összefügg. Mehetsz a pszichologus-okhoz, de ez nem elég.

Izomfejlesztő gyakorlatokat ajánlanak pánikbetegeknek. Minden izmot meg kell feszíteni, még az arcizmokat, érzékszerveket is. Testrészről testrészre. Írok néhány példát, de ezeknek érdemes utánanézni. Ökölbe szorítod a kezed amennyire erősen tudod, a hüvelykujjal felfelé. Be kell csukni a szemet és számolni lassan tízig. Ugyanígy a meghajlított alkarral, felkarral. Minden testrészt meg kell mozgatni. Nincs időm leírni az összes gyakorlatot, ezeknek utána kell nézni, lehet az interneten is megtalálhatóak. A vádli izmainak megfeszítéséhez meg kell hajlítani a lábat, húzni magunk felé ülve. Csináld erővel és hajlítsd be a lábujjakat, közben lehet masszírozni is.

94. Ruslan (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 24. 16:05

Rendbe kell tenni a gondolatokat: nincs félelem, nincs baj, mert legyőztem már a félelmet. De ugye a testi és lelki egészség egymással összefügg. Mehetsz a pszichologus-okhoz, de ez nem elég.

Izomfejlesztő gyakorlatokat ajánlanak pánikbetegeknek. Minden izmot meg kell feszíteni, még az arcizmokat, érzékszerveket is. Testrészről testrészre. Írok néhány példát, de ezeknek érdemes utánanézni. Ökölbe szorítod a kezed amennyire erősen tudod, a hüvelykujjal felfelé. Be kell csukni a szemet és számolni lassan tízig. Ugyanígy a meghajlított alkarral, felkarral. Minden testrészt meg kell mozgatni. Nincs időm leírni az összes gyakorlatot, ezeknek utána kell nézni, lehet az interneten is megtalálhatóak. A vádli izmainak megfeszítéséhez meg kell hajlítani a lábat, húzni magunk felé ülve. Csináld erővel és hajlítsd be a lábujjakat, közben lehet masszírozni is.

febr. 24. 15:15

Mennyi kedves üzenet, köszönöm szépen!!

Szobatársam továbbra sincs sajnos, illetve kicsit el van gyengülve a gyomrom valószínűleg az új gyógyszerek meg a stressz. Pénteken műtöttek, szombaton már a szobámban aludtam, mármint itt a kórházban. Ott csak vizet ihattam. Aztán tegnap sajnos sokat hánytam meg sok volt a savam. Ez talán ma jobb de jaj nagyon izgulok hogy a drain csövem mikor veszik ki meg fájni fog e. Sétálni egyre jobban tudok meg felkelni az ágyból is szerencsére. :) Ha minden nagyon jól menne, pénteken haza is mehetnék. Annyira várom remélem nem lesz gond.

febr. 23. 20:34
Gyors gyógyulást
febr. 23. 18:01
jó egészséget
1 2 3 4

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook