Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Szerintetek érdemes kisérleteznem tovább? fórum

Szerintetek érdemes kisérleteznem tovább? (tudásbázis)

2011. márc. 29. 14:03
ez a fórum megnevettetett :D
2011. márc. 28. 22:29
hm... meglátjuk.. a fiókomban meg épp saccharomyces boulardii (sörélesztő) sejtek vannak tejszínben (szintén házi..) érdekes, érdekes :D tapasztalatnak jó lesz legalább :)
10. Éva7407 (válaszként erre: 4. - Svaehri)
2011. márc. 28. 22:20

a receptes naplómba, 128.bejezés


Pl:házi sajt

2011. márc. 28. 22:20
Megsavanyodott, vagy megaludt a tej. Mert akkor vagy hagyni kellett volna rendesen megaludni, és finom aludt tej lett volna belőle, vagy ezt felöntöd egy tiszta kendőbe este, és reggelre finom tejfölös túród lett volna...
2011. márc. 28. 22:20
És lehet, hogy megtámad. :D
7. 0245e2b239 (válaszként erre: 4. - Svaehri)
2011. márc. 28. 22:20
Érdekes fórum:)) Jó kísérletezést kívánok:)))
2011. márc. 28. 22:19
Hát én nem várnék...kitudja, lehet, hogy a pohár is elmászik....:D
5. Svaehri (válaszként erre: 3. - 0245e2b239)
2011. márc. 28. 22:19
közben megírtam :D
2011. márc. 28. 22:17

Szóval:

vettem házi tejet, megsavanyodott. Nem vettem észre persze... Megmelegítettem, és már akkor összeállt, folyékony, de kis darabkás az egész. Félretettem, a savó kicsapódott belőle, leszedtem. Ismét állt, savó ismét le, egyre tömörebb, sűrűbb. van értelme állni hagynom, vagy valami olyasmi lesz a végén belőle, ami kimászik a pohárból? :)

3. 0245e2b239 (válaszként erre: 1. - Svaehri)
2011. márc. 28. 22:16
Semmi:D
2011. márc. 28. 22:16
?
2011. márc. 28. 22:15
Sziasztok! Ebből vajon mi lesz? :)

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook