Szerintetek elvigyem a 2éves fiamat moziba? (beszélgetés)
Keresztlányomat anno 4 évesen vittük el a Diótörőre, amit olyan nagyon szépen végig ült, és csodálattal nézte hogyan táncolnak a nénik:)
Az Operaház is szép karácsonyi díszben volt, attól még meseszerűbb volt az egész:)
A szünetekben sétáltunk vele, meg persze a mosdót is többször meglátogattuk. Rengeteg korabeli kisgyerek volt még rajta kívül, és nagy részt mindenki szépen bírta. Mint már lentebb is írtam minden gyerek/szülőfüggő.
Idén sajnos nem megy, de jövőre az ikreket is mindenképp szeretnénk elvinni a Diótörőre!
Kicsit visszaolvasgattam, és hááát lehet nekünk szerencsénk volt, de még előzetest sem adtak, nem hogy gyilkolászóst.........persze mindenki maga ismeri csemetéjét, hogy mit/meddig bír., és a szerint öntse el.
Nekünk is azért volt most az első, mert így éreztük jónak.
Sziasztok!
Mi az ikreket, akik 4 és fél évesek most pénteken vittük először moziba. A lányom, aki minden hangosabb zajtól idegenkedik, még Ő is azt mondta, hogy egyáltalán nem volt hangos......... Gondolom, és az is a logikus, hogy gyerekfilmeknél sehol nem dübörögtetik a hangfalakat.
Egyébként nagyon élvezték, és a másik ikerpár is, akik szintén ott voltak, pedig jóval kisebbeknek láttam őket. Olyan 2 és fél 3 évesek lehettek.
Hát köszönöm szépen a válaszokat.Amugy nem 2011 ben adják hanem jövő7en lesz a premier itt Miskolcon.És különben ugy jött az ötlet h olvastam 1ujságban h ha válszolok a kérdésekre és visszaküldök 1szelvényt nyerhetek rá 4személyre szolo mozijegyet a Thomas ra.Ezért kezdtem rajta tanakodni h vajon mi lenne ha...
Amugy ugy döntöttem visszaküldöm és majd a sors eldönti.Ha nyerek elviszem ha nem nem.
Ja és amugy már féléve voltunk cirkuszba hihetetlenül élvezte...Semmi gond nem volt pedig az is 2ora volt szünettel 1ütt...
Na mind1 mindenesetre köszönöm a válaszokat.
nem vinném el a fiamat,hiszen egy ennyi idős gyerek még nem tud nyugodtan ülni,meg nem akarnám megrémíteni,hogy sötétben kell ücsörögnie a sötétben a nagy zajban.
a nekik szóló bábszínház is világosban folyik és max 30 perces,mert ennyire lehet őket nagyjából lekötni.
3,5 volt talán a gyerek, amikor elvittük először moziba. Simán ment minden. Elmagyaráztuk neki, hogy mi fog történni, és minden klappolt. Ette a kukoricát, ivott; ha félt, apa megfogta a kezét. Már 3D-set is néztünk. Attól megfájdult a feje egy kicsit. Nemrég cirkuszban voltunk, és megyünk a Planetáriumba, mert ott is van egy neki való műsor
Süni és a ... most nem jut eszembe a címe.
De 2 évesen még elég, ha otthon nézitek a mesét.
Szerintem várj egy évet. Nekem 3 éves a kicsi, most vittük először moziba 3D-re, 20 perc után pisi, majd végig matatott, igaz csendben, és a film utolsó fél óráját végigülte. Szerencse, hogy a 3D-s filmekre kevesen ülnek be, de másnak kellemetlen, hogy nem tud végignézni egy filmet, amiért ő is fizetett.
De ha azt gondolod, hogy megpróbálod, akkor délelőtti előadást javaslok, ahol kevesen vannak, és a kijárathoz közel vedd a jegyet.
Bár még felmerül, hogy a gyerek megijed, és mehettek haza:(
5 éves volt a fiam,mikor először vittem moziba.
Nem hinném,hogy egy két éves gyermek megülne másfél órát.:DD)Nyűglődne,minden baja lenne.
Én a 3 éves lányomat elvittem vagyis hát eddig kétszer voltunk moziban először a kutyás mesét néztük meg (Bolt) utána meg a Jégkorszakot.
Tetszett neki mindkettő és élvezte:)
Szerintem ha szereti ezt a mesét akkor nem lesz gond.
További ajánlott fórumok:
- Fogadjam haza külföldről fiamat?
- Szex és New York 2 május 28-án a moziban!!
- Hogy szoktassam le 16 hónapos fiamat a ciciről?
- Az óvónők állandóan kifaggatják a fiamat a családi életünkről
- Nem tudom már eltartani a felnőtt fiamat! Mit tegyek? Ki mégsem lökhetem!
- A lányomnak 2 napja fáj a feje, azt mondja zúg és mintha nyomódna, meg folyik az orra. Szerintetek elvigyem orvoshoz vagy mi lehet a baja?