Szerintetek "egészséges" ha egy nő 2 idegen férfihez költözik albérletbe? (beszélgetős fórum)
valószínűleg egykorúak és fiatalok, elég túlzás lehet, hogy egy nő két idegen férfihoz :) gondolom, nem 40 évesen keresgélnek lakótársat és a barátnőd sem :)
lehet, hogy jobban jár, a nők között elég sok hisztérika van, és ha a srácok normálisak, akkor tiszteletben tartják egymás magánéletét és a takarítási, egyéb dolgokat is
Jó is volt! :)
Azóta kicsit máshogy nézek a melegekre. :)
Én laktam először idegen férfival együtt albérletben, de róla már előzőleg tudtam, hogy a férfiakhoz vonzódik.
Eleinte nehezen oldódtam fel, de láttam, hogy nem vagyok veszélyben.
Nagyon jó "barátnők" lettünk! :)
Érdekes volt tanácsot kérni tőle, hogy pl. milyen ruhát vegyek fel, milyen legyen a sminkem...
Férfiszemmel is látott, meg kicsit nőivel is. :)
gondolom először megnézi a lakást, nem csak úgy odaköltözik.
tehát találkozik velük előtte.
Olyanról már igen, hogy ismerősök, csoporttársak összefognak. Viszont olyanról nem igazán, hogy idegen férfiakhoz költözzön oda valaki, akiket egyszer sem látott.
Csak féltem a barátnőm. Gondolom ez érthető.
az is furcsa, h így kiakadsz ezen.
még soha ilyenről nem hallottál?
Nem kifejezetten hölgyet keresett a 2 srác, csak lakótársat, amire jelentkeztek nők és férfiak is.
S mivel szimpatikusnak tartották ezt a csajt, meg aki helyére költözik a csaj, az is dicsérte, igy mellette döntöttek.
További ajánlott fórumok:
- Kívánj minden nap Jó Egészséget!
- Mint egészséges ember, összejönnél mozgássérülttel?
- Fogyás az egészségért! Motiváljuk egymást, kezdjük február 14-én!
- Tartós, látványos és egészséges fogyi a testkontrollal. Hétfőtől jön valaki?
- Imádok mozogni és egészségesen táplálkozni
- A bátyám most költözik el itthonról albérletbe, de...