Szerintetek degradáló az a kifejezés hogy "csaj" vagyok? (beszélgetős fórum)
De én nem az ő füle hallatára mondom. Itt inkább arról volt szó részemről, hogy ott voltam mellette.
De már túltettem magam rajta :D
Ha lenne élné...
:(
Az mar kemeny. Remelem kidobtad a csavot, mint macskat sz.rni.
Te viszont kegyelt vagy, hogy ilyen szot engednek neked leirni itt.
Nekem mar lassan semmit nem engednek,csak torlik a hsz-omat.
Nem is értem miért nem mondta azt hogy pasizok.
Szerintem akkor jobban meglepődtél volna.
mégis mit vársz, mit mondjon egy haverjának a telefonba? beszélgetek a barátnőmmel, vagy épp fűzök valakit? túlspilázod a dolgot.
egy öregebb "csaj"
Ebben semmi gaz nincs. Ki milyen szot hasznal, de legfokeppen a hangsuly szamit. Pl.van egy fiu haverom, van egy baratnoje. Szerelmesek, minden ok. Mikor meg kezdodo volt a kapcsolat, es felhivtam, mikor pont a baratnojevel volt, mindig azt mondta csajozok eppen.:)Ez nem azt jelentette, hogy nem vette komolyan a lanyt. Ilyenkor kuldtem puszit a lanynak is, o pedig viszont nekem,es letettem, nem zavartam. Ez nalunk tok normalis dolog volt. Azota is ha fent vok.neha fb-on,mindig ramir a baratnoje, es en is ra, nagyon jo fej. Es nagyon jo a kapcsolatuk is. Ez a "csajozok" duma inkabb kicsit hulyeskedes kategoria,mi ezen mindig mosolyogtunk.
Mikor szerelmes lett a lanyba a haverom, es elkezdodott a kapcsolat, felhivott, es mondta, hogy "olyan jo csajom ,olyan szerelmes vagyok".Ismerem szaz eve a haveromat, mar ennyibol tudtam,hogy ez nala komoly kapcsolatot jelent, es vegre orulhetunk, hogy megtalalta akit keresett.:)
Nem sértődtem meg látványosan, mert közben volt egy kis mosoly az arcomon. Szerintem nem vette észre hogy ezen akadtam ki.
De tényleg hülyék néhány dologhoz :D Más az egész felfogásuk.
Csaj vagy,nem?
A nőzök éppen,jobban tetszett volna?
Udvarolok:))
Nekem nem degradáló,de hogy neked is az,azt csak te tudhatod...
További ajánlott fórumok:
- ""ÁS"" végződésű szavak, kifejezések
- Három megadott betűvel alkoss háromszavas kifejezést, mondatot!
- Irodalom feladat, híres művek címei átírva rokon vagy hasonló értelmű kifejezésekkel
- Leszbikus csajszi vagyok. ❤️
- Milyen anyagból készült köldökpiercinget ajánlotok fémallergiás csajnak?orvosi anyagra is allergiás vagyok
- Gamer csaj vagyok.