Szerintetek csak bebeszélem? (beszélgetés)
Mivel emberek és társaslények vagyunk, bizonyos dolgokhoz , ha nem is muszáj, de nem árt igazodnunk.
Lang Györgyit, mint énekest még egy balettművészhez sem lehet hasonlítani, az ő műfajában sokszor kell a polgárpukkasztás. A hivatásával jár, de ezt nem minden munkakörben tehetné meg ezzel tisztában kell lenni.
Egy fiatal valószínű még változó ízlésű lányról van szó. Jobb, ha tudja mi és hova illik. Egy csinos farmersort, egy cuki blúzzal, vagy pólóval szinte annyit láttat, de mégis sokkal jobb, mint egy gagyi, vagy netán márkás sportruházat.
Egy ruha tartást is ad, bizonyos igényességet, vagy igénytelenséget sugároz kifelé.
Lehet villantottál egy méretes tevepatát :D
Milyen alkalom az, ahova megfelelő öltözet a szűk miniruha is, és a póló plusz biciklis gatya is?
30 fok volt? Ez elkerülte a figyelmemet 😂😂😂
Annyira nem foglalkozott vele, hogy másnap még fórumot is indít róla.
irígyek voltak. Mert látszott rajtad, hogy te nem foglalkozol azzal, mit szólnak mások ehhez-ahhoz, öltözöl, közlekedsz, viselkedsz úgy, ahogy éppen neked kényelmes, ahogy szerinted célszerű. Ők pedig izzadtak a divat-ruháikban, 30 fokban!
Hát nevesd ki őket, röhögj a szemükbe, ha úgy jobban érthető, és emelt fővel, fölényes mosollyal menj tovább. Majd törik a fejüket ők, mi a baj velük! :))
Lehet, hogy tapintatlanok a vicceid. Vagy túl harsányan nevetsz. Fennhangon osztod az észt. Vagy a te arckifejezésed sugároz lenézést. Igazából bármi lehet, ami miatt ellenszenvet váltasz ki másokból. Némi önismeretfejlesztéssel megtalálhatod a választ. Mert ennyi információból egy fórumon vadidegenek nem fogják tudni.
Ha meg a megfelelő öltözék hiánya miatt van, azt könnyen kitapasztalhatod azzal, hogy pár alkalommal a többiekéhez hasonló ruhát viselsz, és figyeled a megvető pillantásokat. Ha továbbra is fennáll, nem a ruha teszi.
Járok edzésre, ott szoktam átöltözni, ha strandra megyek akkor is. :)
Mindegy nem vagyunk egyformák.
Csak már annyira unom, a "ne foglalkozz vele, nem a te problémád" sablonszöveget. Ez a hatalmas öntudat, mert neked minden jár, minden és mindenki le van carva.
Ezek az öntudatos lányok és fiúk lökik félre a kismamát, az ölében gyereket tartót, a mankóval közlekedőt, mert neki jár az üllőhely.
És természetesen tisztelet annak a kevés kivételnek, akiben van mások iránti tisztelet, morál.
Semmiképpen nem az, hogy túl csinos vagy, vagy ennek az ellenkezője. Teljesen átlagosan nézel ki abban a nadrágban.
Ha ők szűk, bordázott mini ruhában jelentek meg ugyanott, ahol te biciklis nadrágban, és pólóban, akkor valamelyikőtök nem a helynek és alkalomnak megfelelően öltözött. Ez lehet a megoldás.
Hogy a banatba lenne mar tul vekony egy ilyen nadraghoz.
Nem is ertem...
Milyen alkalom/helyszín volt, ahol ezt érezted? Lehet, hogy csak nem ennek megfelelően voltál öltözve, ha a többiek csinosban voltak.
Szerintem semmi gond az alakoddal. Csinos lábad van.
Ez szerintem olyan , hogy is mondjam finoman?...porhintős duma.
Igenis vannak nagyin car összképpel felöltözött emberek, sokszor látni ilyet, hogy a fejükhöz kapnak, cinkosan összemosolyognak valakin.
Miért az ő bajuk? Nem az ő bajuk, azé, aki netán ízléstelenül öltözik fel. Ha neki tetszik, akkor meg viselje el. Ha ez csupán 1-2 alkalom, hát nem lehet tetszeni, megfelelni mindenkinek.
Azért az öltözködésnek kellene lenni egy kultúrának, nem muszáj sok lánynak prostinak kinézni. A napokban láttam egy igazán csinos lányt, DE nagyon vékony fehér leggins volt bugyi nélkül rajta, mintha meztelen lett volna. BKV járaton enyhe feltűnést keltett, melltartó nélküli lenge topban, ha emelte a kezét, kivillant a melle. Ez jó nyaraláskor a standon, de felettébb nem elegáns tömegközlekedésen. Ne, érdekel, nem bámultam, de nem lehetett nem észre venni.
Tehát némi öltözködési kultúra nem ártana, és nem a koktélruhára gondolok ezzel.
Egyáltalán miért foglalkozol velük? 🤨
Nézzenek csak.. Ha ezt láttad rajtuk, nekik van bajuk, nem Neked.. 😁
Nem írtad le, nő vagy, vagy férfi.
Ha lány és biciklis nadrágban voltál, bomba az alakod, lehet csupán irigyek, de azért a bomba alak nem jellemző, néha elcsodálkozom, milyen amorf nők húznak testhezálló edzőterembe való legginset, és elgondolkodom, nincs egy szerető anyjuk, jó barátnőjük, hogy szólnának neki, hülyén néz ki nagyon?
További ajánlott fórumok:
- Tényleg várandós vagyok vagy csak bebeszélem magamnak?
- Inkább egyedül, csak ne csalódjak? Szerintetek?
- Ma mérték a 6, 5 éves kisfiam iskolaérettségét, ahol 90-es IQ-t állapítottak meg! Szerintetek ez jó érték? Csak 1 feladatban hibázott!
- Megcsaltam a férjem. Szerintetek csak rosszul hatott rám az ital vagy bedrogoztak?
- Direkt csinálja, vagy csak bebeszélem magamnak?
- Tetszik neki a srác vagy bebeszélem?