Szerintetek a páromnak sebész kell vagy pszichológus? (tudásbázis)
Szerintem..csak szerintem/Itt már muszáj kiírni/
a torok nyálkahártyája lehet olyan érzékeny,hogy pár hétig érezd ,ha egy tabi lenyalja a hámodat...és utána pszeudoérzetként érezheted a helyét....de én csak egy hozzáértetlen senki vagyok...úgyhogy lehet az egész hülyeség...
Figyu, most beszéltem párommal telefonon, mondtam neki hogy mit írtál, és azt kérdezi:
1. a férjed érezte azt, hogy az a gombóc mozog a torkában? mert ő ezt érzi.
2. továbbá, az én párom "gombóca" fel-le is mozog,
mondta, hogy a múltkor sörözés után majdnem felböfögte azt a valamit, de nem sikerült.
Aztán ahogy nyelt egyet, a gombóc/rizsszem visszacsúszott. Meg fogunk próbálkozni a sportkórházzal. :)
Szerintem már nyugdíjas:DD,vagy nem él...Dr jakab erzsébetnek hívták..és kapásból tudta a speciális dolgok megoldását...A férjemnél is ,de az apukámat is hozzá vittem fejfájással,és köhögéssel/olyan speciális köhintgertéssel/és rögtön nyaki gerincröntgenre utalta..mert tudta,hogy valszeg meszeseg a nyakában a csigolyák befelé/!/ és ez nyomja a légcsövét....
de ő már nem rendel szerintem:((
Hát ez elképesztő. O.o
És ilyen dokit hol találunk??? Lehet ráveszem, hogy menjünk el, és nézze meg a doki.
Mi van ha az én drágámnak is ilyesmi a baja??
Kedves Frigga!
Elmesélek egy iszonyatosan hasonlatos sztorit a tiédhez!!
A férjem akit páromnak is nevezhetek ,tehát ez már hasonló...évekkel ezelőtt "gombócot" érzett a torkában.A torkában!!megint egy hasolóság!!
Körzeti ---semmi.. orr fül gégész semmi...és pszichológushoz küldték,hogy van ott valami,de nem a torkában ,hanem a fejében!!!
Na ,felkerestük az egyetemi dokinkat,miutána TF és a Sportkorház egy területen volt ..van..szóval az egyetemi oktatót megkerestük aki a Sportkórházban egyébként orvosként funkcionált...ő levett a torok mélyebb részeiről keneteket..és láss csodát, a férjem nem hülye volt,és nem képzelt beteg,hanem wegy ritka baktériumtörzs volt a torkában megtelepedve,aminek amúgy nincs ott helye ,így a normál kenetben nem is nézték a létét...3/!/ szem tablettával elmúlt a gombóc érzés,és azóta se tért vissza!!!Úgyhogy nem biztos ,hogy rizs kevésbé van ott mint a gombóc!!!!!!!!!!!!!
Figyelj kedves első hozzászóló!
Ne hagyd annyiban nehogy valami komoly probléma adódjon ezzel az elég baj, hogy rizsszemnyi dudor van a nyelőcsővében. Mindenképpen járj ennek a végére. Kívánok jóegészséget a párodnak Üdv.Ágnes
Bele tud nyúlni a nyelőcsövébe, hogy érezze:
pontosan "rizsszemnyi" a dudor??
Ha ő úgy érzi, akkor menjetek el, nézettesétek
Meg, de ha semmi akkor meg kell nyugodni és le kell zárni.
További ajánlott fórumok:
- Iskolában külsős pszichológus megjelenhet, nem kellene hozzá szülői engedély?
- Válás után kell a gyereknek pszichológus?
- Hogyan kell egy tanórát elemezni pszichológiai, pedagógiai és módszertani szempontból?
- Milyen feltételek kellenek, hogy felvegyék az embert a pszichológia szakra?
- Tudna valamelyikőtök Szegeden jó és lelkiismeretes pszichológust ajánlani? TB. alapon kellene. Köszi!
- Tudna valaki ajánlani Szegeden jó és lelkiismeretes pszichológust? TB alapon kellene.