Szerintetek a munkahelyi flörtök hasznosak vagy inkább ártalmasak? (beszélgetés)
Nekem is van olyan munkatársam aki így mondja :D
Meg 2-3 olyan aki az hogy "fel kellesz írni", magyarul "fel kell írni" vagy "oda kellesz adni" ők így mondanak mindent. Fura.
Munkatársaim között volt aki ezt használta : otthol.
Én fülemet is bántotta, mert én is azt hallottam : Otthon.
" férjem is tudott róla, mert rendszeresen elmeséltem neki itthol. Jót nevettünk rajta."
gondolom valami subalkat a manus. Amúgy itthon és nem itthol...
"se nem hasznos, se nem ártalmas, inkább természetes, soha nincs folytatása"
A férfiaknál a flörtölés a szexuális bepróbálkozás kifinomult trükkje amit a nők 99%-a be is kajál, mert azt hiszik valami ártatlan játékról van szó, miközben a végcél a nők háremizálása, megszerzése. Én ha flörtölök csak olyannal teszem aki mint nő bejön és a hátsó indíték mindig a levadászás. Szóval kedves leányok nagyon naívak vagytok ha azt hiszitek hogy a flörtölgető munkatárs csak jópofizik, ez gyakorlatilag a puhítás része, ne higyjétek egy percig sem, hogy csak ti vagytok raffináltak akik az orruknál vezetik a férfiakat. Én kb. az összes nővel lefeküdtem akit flörtölésre méltónak találtam, ennyi.
Kimondottan élvezetes tud lenni. Teljesen mindegy, hogy van-e valakinek párja, mert a flörtölésre szüksége van az embernek, az egyénnek. Itt nem a flörtölés megléte a kérdéses, hanem, hogy milyen messzire mennek el az emberek.
Elég sok emberrel találkozom napi szinten munkám során és van, amikor a pasik dobják fel a labdát. Időnként lecsapom, természetesen jól esik, ego növelő a szitu. Ha van párom, akkor inkább egy szívből jövő mosollyal veszem a lapot, de tovább is lépek, mert valahogy nem tudom megengedni magamnak a további köröket. Egyébként meg azért is kellenek az ilyen kis pajzán csipkelődések, hogy könnyebben menjen a közös munka. Amíg csak humorosan megy oda-vissza és nem csap át komolyabba - bár talán nem mindig gond a felek között -, addig szerintem hasznos.
Igen, ebben igazad van.
Viszont a fenékfogás már inzultálásnak számít és nem flörtnek.
Látod most mondtad ki a lényeget! Minden az adott helyzettől függ! Amíg szóban közlünk dolgokat addig nincs gond, pláne akkor ha az kellőképpen színpadias, tehát teljesen hihetetlen, de mégis jól esik!
Szavaknak is van jelentősége és nem csekély. Azt mondom neked, hogy: Vanessza nagyon tetszel nekem! Akkor részletezzük! Most itt mondom a fórumon, most ugye nevetsz rajta, mivel ez természetes, soha az életben nem láttalak, és olvas mindenki, tehát mindenkinél csak egy mosolyt fog előhúzni! Ha ugyanezt megteszem egy nagyobb társaságban, akkor hasonló a helyzet! …. és mond akkor mi van ha ezt úgy teszem meg ha csak ketten vagyunk és halkan rebegem ugyanezt??? Gondolom, hogy érzed különbséget!
Testi kontaktus, egy kicsit rázósabb, de azért azt ne mond nekem, hogy férjeden kívül még senki más nem fogta meg feneked. Akkor ez most minek minősül?? Minden csak az adott helyzettől és szitutól függ. Én flörtökkel nagyon csínján bánok, mivel könnyen félreérthető, ha kettesben vagyok egy nővel, akkor kimondottan kerülöm, hogy nehogy bármilyen félreértés legyen … és sajnos az van, hogy aki rendszeresen műveli sajnos előbb-utóbb megégeti magát, mivel lesz egy olyan férfi, aki megérint és esetleg egy adott pillanatban éppen ő is úgy érez!
Csók, smár, taperolás...:DDD az már kavarás!!
A flört csak "duma", csak látszat. Arra jó, hogy elhitesd a másikkal, hogy bejön neked.
Rengeteg formája van a flörtnek, felsorolhatatlan, mindig adott helyzetből adódik. De az tény, hogy számunkra unszimpatikus emberekkel nem flörtölünk. :)
Amíg munkahelyen dolgoztam imádtam a flörtölést, ami nekem még a szemezgetésről, kacsingatásról sem szól.
Tényleg ennyien nem értik, hogy mi a flörtölés, vagy soha nem flörtöltek velük. Sokkal jobban ment a munka és igen is jót tett a lelkemnek.
A férjem is tudott róla, mert rendszeresen elmeséltem neki itthol. Jót nevettünk rajta.
Értettem! :DDDD
De ezt csak te facsartad ki, mivel pont az van benne, hogy nem kefélgetek jobbra-balra
Atyám mekkora mák, hogy értelmes emberekkel dolgozom! Valahogy ők is, én is tudjuk helyén kezelni a dolgokat.
Nem úgy, mint itt egyesek
Sokan egyenlőségjelet tesznek közé. Nem egyenlő, persze a döngetést is megelőzi, de nem azt jelenti, hogy akivel az ember flörtől azzal szexel is. Én pl a párommal is szoktam flörtölni, nap, mint nap és igen vele döngetek is. De kollegákkal, barátokkal, ismerősökkel, ismeretlenekkel maradok a szimpla flörtnél.
Másrészt az ember ne kakáljon oda, ahonnan eszik. Nálam eképzelhetetlen a munkahelyi szex, a kóstolgatás, odamondogatás, flört belefér
Bocs, de ezt nem te írtad:
"Szerintem az esetek kis százalékában lesz flörtből döngetés, én a körülöttem lévő pasik túlnyomó részével flörtölök, imádok flörtölni. Oké döngetni is, de ha minden flörtöm abban végződne ülni már nem nagyon tudnék, de legalábbis nagyon nem lenne kényelmes"
Akkor segíts értelmezni, mivel lehet, hogy félreértettem valamit!
További ajánlott fórumok:
- Mitől függ, hogy hecceli egymást egy férfi meg egy nő a munkahelyen?
- Teherbe estem, viszont nemrég kezdtem új munkahelyen. Rosszul viselem a terhességet, se táppénz se GYED?
- Hogyan tarthatnám titokban, hogy ne kerüljön a munkahelyembe?
- Örülnétek, ha a munkahelyetekre egy csokor rózsát küldene nektek valaki?
- Más munkahely is ilyen lehúzós mint a CBA?
- Hány órát dolgoztál ma? (a munkahelyeden)