Szerintetek a megfázástól lehet? (tudásbázis)
2. Gracielita
2014. márc. 12. 13:19
Szerintem ha nem múlik mindenképpen menj orvoshoz. A légzészavart okozhatja allergia, de viszont azzal nem járna láz. Én azt mondom nézesd meg, károdra nem válik, maximum elküld vérvételre.
1. fekete12
2014. márc. 12. 12:17
tegnap ejsza arra keltem fel hogy nem kapok levegot rendessen se a szamon se az orromon.aztan masnapra volt egy kis lazam,tusszogok is!es az orrom be van dugulva.es az orromon is alig kapok levegot meg a szamon is.a friss levegore ha kimegyek jobb.gondolkodtam a hazi orvoson hogy be megyek,de olyan nagy lazam szinte ma mar nincs is,csak a levegovetel van bajom.
További ajánlott fórumok:
- Beleszerettem apum barátjába, aki 38 éves, én 21 vagyok. Lehet ebből szerintetek valami?
- Kis rózsaszín (pár mm-es) hernyók (vagy lárvák? ) jelentek meg a lakásomban. Szerintetek mi lehet?
- Mivel lehet a megfázást gyógyítani néhány hetes terhesen?
- A reaktív nyirokcsomó fájhat-e attól, hogy megnyomkodtam őket vagy inkább a megfázástól feszülnek?
- Ebben a csúnya időben, hogyan kerülik el gyermekeitek a megfázást? Egyáltalán, elkerülhető?
- Lehetséges, hogy egy megfázástól feldagad picit az arcom? Jót tesz a kamillás inhalálás és a tea?