Szerintem ő már nem emlékszik arra a dátumra, amikor... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
4. lolita2112
2023. jún. 11. 03:18
a ferfiakrol tudnod kell,hogy zome nem emlekszik a datumokra!ezen ne akadj ki,ha meg szulinapod van beszelj neki rola elore.
3. Ágio8405 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. jún. 2. 12:26
Ennél nagyobb baj ne legyen. Nem ezen múlik hogy milyen egy kapcsolat, vagy hogy szeret-e valaki.
2. K-né Zsóka
2023. jún. 2. 09:23
Lassan én sem a miénkre, de miért olyan nagy probléma ez? Az csak egy szám a múltból.
2023. jún. 2. 09:23
További ajánlott fórumok:
- Mit tennétek, ha nem tudnátok eldönteni, hogy a párotok hazudik-e vagy nem?Arra gondolok, hogy szerintem ismerkedik titokban más lányokkal.
- Szeretném megkérdezni emlékszik véletlenül valaki arra a torna kazettára (magnó) ami a 80-85 körül volt divat?
- Emlékszik valaki arra, mikortól lett bevezetve az iskolákban, hogy szombaton nem kellett menni, nem volt tanítás?!
- Emlékszik valaki arra, hogy a suliban volt olyan kaja, hogy husgombóc, paradicsomszósz, kruplival, a szósznak tudja valaki a receptjét?
- Ki emlékszik még arra, amikor kisdobosok és úttörők voltunk?9 éves fiam és osztálytársai átélhetik ugyanezt pénteken a farsangon!:-)
- Emlékszik valaki arra a mesére aminek az a címe, hogy Rocco (kiskenguru volt)?