Szerintem nem feltétlenül jelenti azt, hogy ha valaki... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
9. lolita2112
tegnap 23:44
ez igaz!sokszor hazassagban elo ember maganyosabbnak erzi magat!
tegnap 20:11
Lehet magányos volnék ha nem lennének barátaim,ha nem dolgoznék,ha nem volna jó kapcsolataim a testvéreimmel.
7. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - Pötibaba)
tegnap 18:53
Persze mondtam..
🙂
6. pötibaba (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 18:44
Meg kell mondani neki, hogy neked így kényelmes és kellemes. Ennyi.
5. Görögtánc (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 18:40
Sztem se. Családban is lehetsz magányos.
4. 55Judit (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 18:19
Ne törődj vele! Vagy nem ismeri az életedet, vagy buta.
Ha neked így jó, akkor jó. Én néha már érzem magam magányosnak. De legtöbbször nem. Ha meg jön a tavasz, valósággal beleolvadok a kertbe, eszembe se jut azon meditálni hogy lehetnék akár magányos is, mert nem vagyok.😉
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - 55Judit)
tegnap 18:11
Csak mert én is egyedül élek,de doldozom,vannak barátaim és nagyon sokat jönnek a családtagjaim látogatóba is.Több napra is.
Szeretek így élni.
Csak hát van akitől azt kaptam meg,hogy "biztos magányos lehetsz,hogy egyedül laksz".
2. 55Judit
tegnap 18:08
Egyáltalán nem jelenti azt, nem ezen múlik. Egyedül is feltalálhatja az ember magát, társ mellet pedig lehet végtelen magányos is.
tegnap 18:08
További ajánlott fórumok:
- Mit tennétek, ha nem tudnátok eldönteni, hogy a párotok hazudik-e vagy nem?Arra gondolok, hogy szerintem ismerkedik titokban más lányokkal.
- Szerintem minden vallás és tanítás csak agymosás! Pont hogy...
- Szerintem túl keveset találkozunk a párommal. Mit tegyek, hogy ragaszkodóbb legyen?
- Szeretnék vásárolni egy ellipszis trénert. Tudtok segíteni hogy milyet vegyek? 130 kg vagyok, a legtöbb súlykorlátos szerintem.
- Csak szerintem hülyeség, az aki azt mondja hogy este 6 után már nem szabad enni különben elhízol?
- Gyerekem szerintem vagy feszült vagy zavarba van de többször észreveszem hogy hunyorog vagy pislog. Mit ajánlottok?