Szerinted sok 4 év korkülönbség a nő javára 19 és 23 évesek esetében? (tudásbázis)
nem a kor számít
a szeretet mértéke
a felfogás
az egyezés
Most tényleg mit érdekel az általános vélemény. Nincs a fejetekre írva a születési dátum.
Szerintem a 4 éves korkülönbség az oviban nagyon számít, az általánosban is eléggé, aztán egyre kevésbé. A ti korotokban meg már szinte észre se vehető.
Ha egy húron pendültök, az sokkal inkább számít, mint ez a minimális korkülönbség. Hogy hosszú távon mi lesz, azt meg majd az idő eldönti...
A tarsadalom nagyresze nehezen bir el bizonyos szelsosegeket, bar mindenre van kivetel; valljuk be, manapsag a nagy atlagban semmi kitartas, kuzdeni vagyas; gyorsan feladjak. De megjavitani sem tudjak... Az evek multaval bizonyos kulonbsegek vagy reszben kiegyenlitodnek - mint ebben az esetben -, vagy felerosodni... mint amikor a ket fel kozott nagy a korkulonbseg.
A fenti szituacio 10 ev mulva mar nem lenne ennyire kerdeses, mint most.
mint már előbb leírtam, nekem mindig idősebb férfiakkal volt kapcsolatom, minimum 10 évvel idősebekkel, aholis mindig az volt a téma a környezetemben, hogy mikor lesz gyerek, végülis a pasi mind korban mind egzisztenciálisan áll már úgy, hogy bevállalhatjuk, én meg igaz h fiatal vagyok, de már "nem annyira"... aztán ezt valaki szorgalmazta valaki pedig emiatt kérdezte meg h mit keresek egy ilyen "vén csont" mellett fiatalon... felhozták itt is, hogy volt olyan kapcsolat a környezetükben, ahol hasonló volt a korkülönbség és hamarosan esküvő, gyerek, közös hitel következett... erre írtam én, hogy én erre nagyon nem vágyom, nem akarom ilyenbe belerángatni a srácot, de nem is csak szexre kell.
én nem gondolkodom túlságosan előre, csak rámkényszerítik ilyen dolgokkal sokszor, hogy mégis gondoljak rá. végülis arra jutok, hogy nem akarom amúgy :) a legutóbbi kapcsolatomnak azért lett vége, mert nem voltam hajlandó összeköltözni
ha esetleg úgy alakulna h lesz valami, a szüleinkkel a világon semmi probléma nem lesz mivel itt előjött ugye a sodrófával vagy mivel való kergetés is :DDD ennél jobb környezetben nevelkedtünk azért:) csak kíváncsi voltam/vagyok mik az általános vélemények ilyen felállásnál
ha a fiú felnőttes, a lány egy kicsit gyerekes akkor OK.
de szólaljanak meg a fiús szülők is ...
(ha a fiamnak l9 éves korában 23 éves csaja lett volna, vettem volna a seprűt, ahogy lejjebb valaki irta)
Ez is igaz, viszont 19 éves akkor sem nevezhető még férfinak. Már csak azért sem, mert legyen bármennyire is karizmatikus és/vagy "koravén", a személyisége a látszat ellenére bármikor teljesen már irányba változhat, és jó eséllyel 10-15 év múlva már köszönő viszonyban sem lesz mostani önmagával.
Persze kivételek mindig vannak, de az általánosítások sosem rájuk vonatkoztak. A lottón is szoktak nyerni, tehát próbálkozni lehet :D
A leharcolt 23 eves kezd egy 19 eves felig gyerekkel??? Tanitoneni...
Az anyja helyeben vennem a seprut es...
További ajánlott fórumok:
- 22 év korkülönbség a férfi javára. Belemennél?
- 13 év korkülönbség a nő javára
- 10 évnél nagyobb korkülönbség a nő javára
- Adnátok esélyt egy olyan kapcsolatnak, ahol ekkora a korkülönbség a nő javára? Működhet?
- 7 év korkülönbség a fiú javára sok?
- 12 év korkülönbség a férfi javára! Lehet ebböl hosszutávú kapcsolat? (23-34)