7 év korkülönbség a fiú javára sok? (beszélgetés)
igen, a szüleim is mondták hogy ideális a 7 év. és kóztük gondolom hogy ettől függatlenül ( nem katolikusok voltak / tényleg 7 év volt a korkülönbég, de én ugy láttam, hogy ez egy kicsit sok.
Bár nekem minden férjem annak az évjáratnk az évvesztese volt, amelyik februárjában én születtem, tehát 90, 120 nappal voltk kdősebbek, de az sem volt tökéletes.
Szerintem nem sok. Nagybátyám és a felesége között 9 év van, és nagyon jól kijönnek egymással.
Másodunokatestvérem szülei között 13 év van. Szóval a kor csak egy szám. Lehet valaki 15 évesen érett, de más 30 évesen gyerekes.
No comment
Olvasd vissza magad!
És ha megkérhetlek, ne a személyeskedés legyen a hozzászólásod alapja, hanem a témához szólj hozzá.
Mások véleményét pedig illik elfogadni egy fórumon.
Attól függ, hogy mennyire érett a lány, vagy te mennyire vagy éretlen😃.
Amúgy pár év múlva nem lenne sok, a szüleim közt is ennyi különbség van. ;)
ki ítélt? én csak elszomorodtam, hogy ezekszerint van ahol ez a gyakoribb, amit írsz.
De ez így sokat elmond, hogy ítéletet látsz bele...
sajnálom. Pedig a világ szép is tud lenni ;)
Majd épp a te megítélésed fog ebben érdekelni.
😂
Jaj
Kiskorú voltál 😎😰
A lányok korábban érnek testileg is meg lelkileg is.
Vicces ez a 16 éves lány kiskorúzása meg liliomtiprása.
Mintha csak a szex lenne a fontos egy kapcsolatban, és fel se merül, hogy lehet, hogy fél évig nem is lesz testi kapcsolat közöttük, akkor meg már majdnem 17 lesz. 😀 Nem mintha az számítana.
Itt is biztos mindenki 18 éves kora után vesztette el a szüzességét 😂
További ajánlott fórumok:
- 22 év korkülönbség a férfi javára. Belemennél?
- 13 év korkülönbség a nő javára
- 10 évnél nagyobb korkülönbség a nő javára
- Adnátok esélyt egy olyan kapcsolatnak, ahol ekkora a korkülönbség a nő javára? Működhet?
- 12 év korkülönbség a férfi javára! Lehet ebböl hosszutávú kapcsolat? (23-34)
- Szerinted sok 4 év korkülönbség a nő javára 19 és 23 évesek esetében?