Szerinted nagyon csúnya a fehér bőr? Szoláriumosok mellett ocsmány vagyok? (beszélgetős fórum)
Fiatal koromban rettenetesen zsíros volt a bőröm ,és a pattanásokkal is küzdöttem .
Sok orvosnál ,bőrgyógyásznál voltam és ők azt mondták (tisztán emlékszem) ennek a problémának idősebb korban örülni fogok mert nehezebben ráncosodik ez a bőrtípus.
Igaza volt a bőrgyógyász dokinak ,tényleg kevésbé ráncosodom.
Tényleg..
Bocsánat ,megkövetlek.
"Az úrinő bőre fehér. Ezt tanultam nagyanyámtól."
Erre a posztra reagáltál Hattoritól. Nem tudom, mennyi idős Hattori nagymamája. Különben én is hallottam a nagyanyáimtól - ők már 100 évesek lennének. Hogy ez neked hova fér el időben, azt nem tudhatom. :)
Miért írtam hülyeséget?
Az ,hogy a fórumtárs látott egy neki nagyon nem tetsző típust ?
Annyit reagáltam ,hogy kinek mi a szép..
Látszik késő van, nem neked akartam írni.
Tien-nek szántam, jobb ha megyek is aludni. Jó éjszakát!
Engedd meg nekem azt a luxust, hogy én legyek itt az egyetlen aki hülyeségeket ír.
Én speciel soha, semmit nem tettem érte, és mégis szép vagyok...
Kérdezd csak meg az anyukámat...-)
össze ne vesszetek már a bőr színeken...
a maga módján minden nő szép...
tény, hogy vannak érzékenyebb bőrűek és azok ellentétei is.
nem kell ezen hajbakapni.
Szerinted én tehetek róla ,hogy ilyennek születtem?
Elmondanám ,hogy nem vagyok ronda.
Bár ez szubjektív,kinek mi a szép.
Köszi, hogy megfogalmaztad helyettem.
"Én nem vagyok hófehér bőrű, de szoliba sem járok. Olyan bőröm van, amit könnyen barnul félárnyékban is. A nyáron szerzett barnaságom kitart egész évben. Tavasztól újra kezdődik a természetes barnulás."
Pontosan ilyen vagyok én is...
Még sosem kentem magamra fényvédő kencét, szoliban az életemben nem jártam, és a természetes napon se égtem még le soha.
Különböző tengerpartokon sem volt soha gondom a nap miatt.
Ezt a bőrt örököltem, teljesen ki vagyok vele békülve.
Tavasztól őszig pedig kint a kertben szerzem be a barnaságom.
Az a hsz, amire reagáltam, nem dédanyáink koráról szólt. :)
Egyébként nagyon kiéleződött ez az egész fórum a hófehér bőr kontra szoláriumos bőr esetére. Mintha nem lenne átmenet a kettő között.
Pedig van. Én nem vagyok hófehér bőrű, de szoliba sem járok. Olyan bőröm van, amit könnyen barnul félárnyékban is. A nyáron szerzett barnaságom kitart egész évben. Tavasztól újra kezdődik a természetes barnulás.
Két testvér bőre sem feltétlenül ugyanolyan színű. A tesómé világosabb, mint az enyém, de nem porcelánbőrű.
Ez csak kis mellékzönge. Nemcsak hófehér bőr és az agyonszolizott létezik.
Ezt csak azért írom, mert más még nem vetette fel. Nem is fontos. Csak egy vélemény.
Erre a hsz-edre válaszoltam: "Az úrinő bőre fehér. Ezt tanultam nagyanyámtól."
Ebből nekem az jön le, hogy mivel ezt tanultad, így is gondolod. Számomra úgy tűnt, hogy ma IS így gondolod.
Hiszen abban ebben a hsz-edben nem utaltál a múltra.
Persze arról azért van némi fogalmam, hogy a régebbi időkben kik jártak ki a földekre, és kiket neveztek úrinőnek. Mint ahogy arról is van fogalmam, hogy ma kit neveznek úrinőnek.
További ajánlott fórumok:
- Teljesen kivagyok lelkileg és nagyon bánt,hogy senki nem áll ki mellettem
- Tanultam egy nagyon okos fórumtársnőnktől, és a wc mellett...
- Van egy férfi, azt hiszem, nagyon szeretem, a házassága ingatag, Kitartsak mellette, vagy felejtős?
- Nagyon fehér és rendkívül érzékeny bőröm van.Tapasztalatokat kérnék szoláriummal kapcsolatban, hogyan csináljam?
- Miskolcon tudtok nagyon jó szoláriumot, ami a nagyon érzékeny fehér bőrűeknek is jó? :o)
- Májfolt miatt nem tudom az arcom szoláriumoztatni, de nem szeretném, hogy elüssön nagyon a bőrszín. Mit tehetek?