Tanultam egy nagyon okos fórumtársnőnktől, és a wc mellett... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Ulok a wc-n
Wc-nek a lecen
Jonnek a legyek
Na en innen megyek
Most jott a jo hir
Elfogyott a wc papir
B@ssza meg a jegesmedve
Hogy itt ulhetek egesz este
Detto. Meg sosem nyaraltam olyan helyen ahol kukaba kellett vna dobni de ugyanigy cswlekednek. A tokom sem lenne egy legterben szaros es hugyos wc papirral meg ha a kukaban is van.
Ja amugy szerintem is higenikusabb a mosdas. En pl caras utan mindig kimosom a sheggem mar bocs a vulgaris megnyilvanulasert. Olyan helyen ahol tudom h nincs alkalmam mosakodni inkbb nem is carok max ha ramjon a cifra.
Remélem a szarost is gyűjtöd és azzal is gyújtogatsz...
Egyébként a fürdővízzel, tudsz mosogatni, majd azzal felmosni. Szuper tiszta lesz minden, jah nem.
Ne legyünk már ennyire igénytelenek!
Egyébként, meg sokkal egyszerűbb lenne ha csak a munkahelyeden használnál wc-t és akkor nincs ilyen gond.....
Na persze...
Biztos begyullad vele a fa..
Ez úgy undorító ahogy van.
Fával fűtök mert utálom a gázt,de ami a wc-be való azt lehúzzuk.
Biztos nem fogdozom. 🤮
Nem, nem tudom. Gyerek voltam, és most nem Magyarországon élek. :)
Ez nem változtat a véleményemen. Ne ítélkezzenek más felett!
Én, ha nő lennék lehúznám a WC-n, de mivel férfi vagyok, nem használok.
Sok mindent bír a gyomrom, úgy gondolom méghozzá az átlagnál jobban.
Itt arról van szó, mint fentebb is írnak, hogy az ilyen papír nem alkalmas a befűtésre.
További ajánlott fórumok:
- Teljesen kivagyok lelkileg és nagyon bánt,hogy senki nem áll ki mellettem
- Van egy férfi, azt hiszem, nagyon szeretem, a házassága ingatag, Kitartsak mellette, vagy felejtős?
- Szerinted nagyon csúnya a fehér bőr? Szoláriumosok mellett ocsmány vagyok?
- Nagyon rosszul érzem magam. A férjem mellett beleszerettem valaki másba, de én ezt nem akarom! Mit tegyek?
- Milyen lehetőségem van 80 ezer ft-os fizetés mellett? Garzon lakást szeretnék kivenni, de nagyon drágák.
- Mit csináljak, ha a körmeim mellett a bőr minden ujjamon nagyon száraz es nagyon berepedezett?