Tanultam egy nagyon okos fórumtársnőnktől, és a wc mellett... (beszélgetés)
Ulok a wc-n
Wc-nek a lecen
Jonnek a legyek
Na en innen megyek
Most jott a jo hir
Elfogyott a wc papir
B@ssza meg a jegesmedve
Hogy itt ulhetek egesz este
Corfun így volt a szálláson. Kérték, ha lehet, akkor a WC melletti kicsi kukába dobjuk a papírt. Igaz, naponta kivitték a szemetet.
Rosszul teszed. 😒 Fordítva ülsz a lovon. 😠
Sajnos nem csak eldugulhat...
Ennyi erovel egy jo nagy, vaskos, izmos kulától is eldugulhat. Mi ez a szar😃😃😃
Mexikóban sokan a szemetesbe dobják a wc papírt. Na nem holmi környezettudatosságból, fűteni meg nem kell/lehet, 10 hónapig totál felesleges a 12-ből. Azért dobálják oda mert a wc víznyomása a nullával egyenlő, 5 tagú család esetén naponta 3-szor dugulna el a cucc a sok beragadt papírtól. Irtó gusztustalan szokás és sajnos igen elterjedt akkor is ha a kényszer szülte: Budapesten mexikói étteremben láttam olyan kiírást, hogy "A használt papírt NE dobd a szemetesbe"
Detto. Meg sosem nyaraltam olyan helyen ahol kukaba kellett vna dobni de ugyanigy cswlekednek. A tokom sem lenne egy legterben szaros es hugyos wc papirral meg ha a kukaban is van.
Ja amugy szerintem is higenikusabb a mosdas. En pl caras utan mindig kimosom a sheggem mar bocs a vulgaris megnyilvanulasert. Olyan helyen ahol tudom h nincs alkalmam mosakodni inkbb nem is carok max ha ramjon a cifra.
Még városokban is található olyan rész, ahol nincs.
Egységdíj: 1200Ft/m3 és azt kell szorozni a területérzékenységi szorzóval pl: 1.5-el.(1800Ft/m3)
Nem azzal fűt. Nem azzal kell tüzelni.:)
Sok helyütt nincs, még az ország gazdagabbként ismert felén sem, falvakban. Derítő, vagy udvarra kihordás, amit lehet.
Zero Waste csoportban olvastam már olyat, hogy kimosható, textil törlőt használnak a célra. Vannak, akik tényleg nagyon a szívükön viselik a bolygó sorsát. Persze ez azért szerintem is kicsit meredek. De ha ott olvasgatnál kicsit, meglepődnél rajta, hogy milyen ötletesek tudnak lenni az emberek, hogy óvják a Földet. Persze egyszerűbb a kényelmes és megszokott módon végeláthatatlanul fogyasztani. De egy kis szemléletformálás és nézőponttágítás céljából mindenkinek szívből ajánlom, hogy benézzen egy ilyen csoportba.
Valóban egyszerű. Én sem szorultam még rá. Még sem gondolom, hogy a pisis wc papír órákig meleget ad.
Remélem a szarost is gyűjtöd és azzal is gyújtogatsz...
Egyébként a fürdővízzel, tudsz mosogatni, majd azzal felmosni. Szuper tiszta lesz minden, jah nem.
Ne legyünk már ennyire igénytelenek!
Egyébként, meg sokkal egyszerűbb lenne ha csak a munkahelyeden használnál wc-t és akkor nincs ilyen gond.....
Na persze...
Biztos begyullad vele a fa..
Ez úgy undorító ahogy van.
Fával fűtök mert utálom a gázt,de ami a wc-be való azt lehúzzuk.
Biztos nem fogdozom. 🤮
És te tisztában vagy azzal, hogyha az utcában nincs szennyvízcsatorna, akkor nem kell fizetnie talajterhelési díjat?
Egyébként akkor megszűnt az udvari pottyantós budi is? :)
Nem, nem tudom. Gyerek voltam, és most nem Magyarországon élek. :)
Ez nem változtat a véleményemen. Ne ítélkezzenek más felett!
Tisztába vagy avval,hogy akinek saját emésztőgödre van,(nem csatlakozott a szenyvízre) mennyi talajterhelést fizet? Hol élsz te?
Majd kiderül, mennyire alkalmas. :)
Én, ha nő lennék lehúznám a WC-n, de mivel férfi vagyok, nem használok.
Sok mindent bír a gyomrom, úgy gondolom méghozzá az átlagnál jobban.
Itt arról van szó, mint fentebb is írnak, hogy az ilyen papír nem alkalmas a befűtésre.
Ha van, szuper neked! Örülj neki. Nem mindenkinek adatik meg ez sem. :)
Mint már írtam naponta begyújtok a cserépkályhába, de még tiszta wc papírt sem használnék hozzá. Olyan gyorsan ellobban mint egy pihe. Alkalmatlan arra, hogy az apró, száraz gyújtós elkezdje égni, lángot fogjon. Erre legjobb a blikk.😁 (... és hasonló sajtó. Rengeteget kaptam a volt szomszédasszonyomtól mikor költöztem - csomagoláshoz is nagyon jól használható.)
További ajánlott fórumok:
- Teljesen kivagyok lelkileg és nagyon bánt,hogy senki nem áll ki mellettem
- Van egy férfi, azt hiszem, nagyon szeretem, a házassága ingatag, Kitartsak mellette, vagy felejtős?
- Szerinted nagyon csúnya a fehér bőr? Szoláriumosok mellett ocsmány vagyok?
- Nagyon rosszul érzem magam. A férjem mellett beleszerettem valaki másba, de én ezt nem akarom! Mit tegyek?
- Milyen lehetőségem van 80 ezer ft-os fizetés mellett? Garzon lakást szeretnék kivenni, de nagyon drágák.
- Nagyon megbántam, hogy azt tanultam, amit. Mást kellett volna.