Szerinted mitől van, hogy egy több hónapos kapcsolatban nem jutunk el a szeretkezésig? (beszélgetés)
Te vagy a robotqrva, ahogy a Narancs, Tetves és Dugó paródiában benne van.
nem is lehet.én csak a lányomat tudom megérinteni.mondjuk fiatal koromban más volt.de én sem kaptam soha a szüleimtől.
Úgy tűnik, " csak" az igazi szeretkezés hiánya a problémád. Mindenkinek más az annyira fontos dolog a párkapcsolatban, hogy nem akar úgy élni. Én vagy depressziós lettem volna, ha egy életen át ilyen a szex, mint nálatok, vagy hamar szakítottam volna.
A férjemnek vannak hibái,de elviselhetők, viszont a szeretkezés elejétől fogva fantasztikus volt vele, ez kompenzálta a hibáit. Több, mint 40 évről van szó !
Te ilyen szex mellett, amilyenre panaszkodsz, el tudsz képzelni a pároddal évtizedeket ? Addig döntsd el, még nincs gyereked !
Ez a porfészek, ahol élünk:-)
Szerintem a városi nem beképzelt, hanem dinamikailag felvilágosultabb, míg a vidéki pedig a kézzel fogható dolgokban jobb.
Mi lehet rosszabb egy falunál? Azokat sötétedés előtt el kell hagyni! ;)
Én beképzelt városi vagyok.
De, ha a férjed igényli, megteszed. De az ő párja nem teszi meg.
Az lépett meg, mert én saját pénzemet kikészítettem, végülis én vettem új mosógépet. Erre pár nap múlva kiderül hogy ő kifizette helyettem. Igen nálam lakunk, én nem akartam hozza költözni.
" ha a másikat szeretem, akkor az nem csak olyanokat teszek meg a másikért, amit én akarok, hanem olyat is, amit ő akar. Ettől kapcsolat a kapcsolat..."
Ez nagyon fontos !!! Én úgy írnám, szívesen teszek meg olyat, aminek ő örül, ez mindenre vonatkozik, még a házimunkára is, az ajándékokra is. Pl.: nem akarok virágot venni, mert van elég,és pénzkidobás, de a társam örül neki ünnepeken, tehát veszek neki.
Miért lepett meg ? A Te lakásodban éltek ?
[link]
Ezt és több másik könyvét is olvastam. Ezt még a férjem is hajlandó volt elolvasni, és a végén a tesztet is megcsináltuk. Érdemes ! :)
Neked, mert neked az a szeretetnyelved. Én normálisan élek 28 éve a férjémmel, és bár neki is fontos az ölelés, elfogadja, hogy nekem nem tartozik a szeretetnyelvem közé. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem ölelem, vagy csókolom meg, ez nem arról szól. És csokik sem kérek, de látom nem annyira ismered a szeretnyelveket, mert ez nem fekete és fehér, és nem csak az ajándékozás vagy testi érintés, amivel a szeretetet ki lehet fejezni szerencsére. Persze ehhez kell egy társ, aki ezt felfogja, és kellően intelligens ahhoz, hogy ezt kezelni tudja. Persze a legtöbb ember ilyenkor megésrtődik, de ha a másikat szeretem, akkor az nem csak olyanokat teszek meg a másikért, amit én akarok, hanem olyat is, amit ő akar. Ettől kapcsolat a kapcsolat...
Jaja, bennem is hasonló érzések vannak. Mert valóban, inkább vesz nekem egy mosógépet...ezt történt a minap, hogy ki készítettem a pénzt az új mosógépre, hogy adja oda a szállítóknak ha jönnek. Erre 5 napra rá oda teszi elém a borítékot érintetlenül. Szóval ő fizette ki saját zsebből. Nagyon meglepett.😊😊
Bizony. Én is erre hajlok leginkább, mert nemreg olvastam a szeretetnyelvekről és pont ezen agyatam. Én inkább az erintessel tudom kifejezni a szeretetemet, így nagyon furcsa, hogy valakinek ez ennyire ne számítson.
Pedig az elég nagy gond. Mert attól, mert veszel nekem egy csokit, csak azt fogom érezni meg akarsz venni. Egy ölelésnek sokkal jobban örülnék....
Hát akkor ezzel meg is válaszoltad a kérdésed, ő ilyen és kész. Kicsit én is ilyen vagyok nőben, a testi érintés nekem nem a szeretetnyelvem, gondolom neki sem :)
Én már többször elmondtam neki, hogy engem mi zavar. Tudja. Csak nem tud rajta változtatni. Még a kisgyerekével sem képes meghitt kapcsolatot tartani, megsimogatja a fejet, ennyi a max érintés. Ölelés vagy piszok nincsenek.
Nem egyformák a pasik sem. Én az exemtől 10 év alatt nem kaptam hasonló gesztust sem.😞
Ez a hülye vírus helyzet tavaly márciusban ütött be. Mi januárban találkoztunk. Szóval ez még nem évek, de már nem is kezdődő kapcsolat. Ezért bátorkodtam így megfogalmazni.
Mondtam már, sokszor, tudja kívülről a szövegemet. Néha úgy érzem fizikailag képtelen változtatni.
Nagyon aranyosak!
Éppen most próbálok csibét keltetni életemben először:-)
Majd 20 nap múlva kiderül, hogy lesznek-e olyanok, mint a videódban, vagy nem tudok alkalmazkodni a falusi élethez:-)
Nem ez az elso, hogy itt belinkelem, de nem ez amikor megerintik valalki LELKET? Talan a "tralala" azt jelenti, nem?
[link]
En is tobbvhonapos vagyok, te meg egy kivicsel tobb honapos. Sot, par napos csibek vagyunk mindkettem :D
Nekem a parom par honap utan bevallalta, hogy kezes legyen a berleti szerzodesemhez, mert latta, hogy azert nem mentem at a credit checken, mert a szerzodott oraimmal kalkulaltak, nem a valos (leadozott) fizetesem utan, dolgozok, mint a guzu, es felelek magamert, emberileg megbizott bennem. Pedig ez azert nagyobb felelosseg, mint egy autot par fuvarra kolcsonadni, vagy valakit hazavinni. En nem ettol hittem, hogy szeret.
A 24 hónap is több hónap:D
Kellene ilyen érzéketlen pasi a csudának!
Ha mindent leírtál volna a kezdő bejegyzésedben, akkor nem ötleteltünk volna.
További ajánlott fórumok: