Szeretnék többet szeretkezni a párommal . Hogy mondjam meg neki? (beszélgetős fórum)
Próbáld meg az anyanyelvén!
Bár sok még úgy sem ért! :P
Nő vagyok :)
Én ezt gondolom, és nem hinném, hogy ez egy csapda...ha annak érzi, vagy annak gondolja akkor már tényleg rossz a helyzet.....
Én se azt mondom, hogy fejbeverem a bunkósbottal, aztán hadd szóljon, nyilván van fel, meg levezetés és természetesen összebújva alszik el utána az ember. De van benne állati gyönyör rész is, és az nagyon fontos, hogy ezeket a mély ösztönöket kielégítsük.
Netta, pont ezt mondom, hogy ne mondd, hanem amikor van, akkor csináld úgy, hogy felkeltsd benne is az állati ösztönöket. Aztán majd akarni fogja.
Ez így van. Én sem hiszek ennek a megbeszélésében.
Ezért is írtam, hogy ami most van, valószínűleg ez lesz ezentúl is, és lehet, hogy továbbcsökken.
Persze klassz lenne biztatni bárkit ennek az ellenkezőjével, de ez valóban nem így működik, hogy tegyünk ellene vagy beszéljünk róla.
Sok mindenben igen, de ebben nem. Persze van olyan, hogy az egyik félnek jólesnek a másik pedig fáradt és inkább aludna, ez esetben meg kell beszélni a dolgokat.
De ha minden nap ez van ott már problémák jelentkeznek.
Ennek a dolognak ösztönből kellene történnie, ha már arról kell beszélni, hogy jó lenne, ha több lenne megette a fene.
Mert lehet, hogy ideig óráig több is lesz, de nem tud kibújni senki a bőréből. És egy idő után visszatér az az állapot ami eredetileg jellemzi a pár szexuális életét.
Gondolom mindenki látott már millió ilyen kis humoros (vagy annak szánt ;) )szöveget.....és bizony van benne valami :D
érfi és nő... nem érthetik meg egymást.Íme,miért:
Mit mond a nő?
- Micsoda rendetlenség! Gyerünk,takarítsuk ki együtt!
A ruhád ott hever a padlón,itt állsz majd ruha nélkül,ha nem mossuk ki őket most rögtön!
Mit hall a férfi?
- Bla,bla,bla... Gyerünk! Bla,bla,bla... Együtt! Bla,bla,bla... A padlón Bla bla bla... Ruha nélkül Bla bla bla... Most rögtön!
A gondolatolvasás nem alap egy párkapcsolatban sem :D
szépen hangzik, hogy éreznie kell...csak éppen nem mindig van így....tetszik nem tetszik a pasik és a nők, nagyon el tudnak ám beszélni egymás mellett...nem csak szavakkal...szavak nélkül is :D
Nem azt mondtam, hogy meg kell beszélni, hogy mi fog történni...persze, hogy kell az állati ösztön is.....
Több pasi is mondta ám, hogy a kirakat babákkal nem olyan jó....ők legtöbbször azt hiszik, hogy már az is elég, hogy vannak :D
De nem mond, hogy mindig csak az állati rész kell....néha már az is felér egy jó sexxel, ha csak összebújik az ember a párjával....és esetleg egy kis lájtos sex van utána....
Tapasztalatom szerint a lelkizés, a szövegelés, meg a túlzott másikra figyelés csak rövid távon javít a
helyzeten, mert a "megbeszélés" után összekapják magukat a felek és erőltetik, hogy többször legyen,
hogy jobb legyen, de ez csak még jobban árt, mert belekényszeríted a másikat, hogy még többször, vagy
máshogy csinálja, amihez amúgy sincs kedve, ettől hosszútávon csak még kevésbé lesz kedve hozzá.
A szex esetében az állati öszönöket kell felkelteni, nem sakkozni kell. A sok dumálás erőltetetté teszi a dolgot, még akkor is, ha a csaj egy bombázó. De a legrondább csaj is baromi izgató, ha szabadjára engedi az ösztönöket.
Én erre akkor jöttem rá, amikor egy "jó" csajjal a heti egy is sok volt, már azt hittem velem van valami
gond, de aztán a következő, rondábbal, meg a mindennap reggel+este se volt elég, napközben is ki kellett
mennem a wc-re, mert nem tudtam másra gondolni.
Igen, az egoista nézőpont csak gyerekkorban elfogadható :D
De tudjuk: "Mindenki magából indul ki"
és mégegy: "Ki mint él, úgy ítél"
Régi nagy igazságok :))))
Azért, mert sok ember olyan, mint a kisgyerek egy bizonyos szempontból. Csak azt tudja elképzelni, ami nála jellemző. Nem hiszi el, hogy ez működhet másképp.
Vannak dolgok, amik minden embernél ugyanúgy működnek, de a sex pl. nem ilyen.
További ajánlott fórumok:
- Pénzért szeretkezni
- Hol szeretkeztél (szexeltél) utoljára?
- Lehet-e gond, ha menstruációm alatt szeretkezem a párommal?
- Anyagi nehézségeink miatt egyre többet marjuk egymást a párommal. Hogyan lehet ezt áthidalni?
- Menstruáció után 14 nap múlva szeretkeztem a párommal, nem védekeztünk, lehetek terhes? A mellbimbóm mindig viszket.
- Néha előfordul,hogy ha a párommal szeretkezünk,akkor másnap állandóan vizelési ingerünk van. Mi lehet az oka?