Szerinted férfias a verekedés? (beszélgetős fórum)
Bizonyos tekintetben nem értek egyet. Nekem az egyik testvérem 22 éves létére rendkívül agresszív. Ennek egyrészt lelki eredetű okai vannak (ideális férfi példakép hiánya a családban), és senki nem tanította meg, hogyan is kellene megvédenie magát egyes szituációkban.
Ha majd fiam is lesz, szeretném úgy nevelni, hogy mind intellektuálisan, mind erőnlétben fejlett legyen. Tudja majd mikor, mivel érdemesebb védekeznie. Nem szabad túlzott agresszióra nevelni a gyerekeket, hogy csak úgy képes megvédenie magát; de bizony az sem elég, ha csak beszólogatni mer, hiszen attól függetlenül simán elkalapálják. Nagyon fontos a megfelelő apakép, és hogy megtanítsa neki a helyes dolgokat.
Egyszer egy régi barátom egy szórakozóhelyen egy poharat odacsapott a hangfalhoz hogy legyen éle, és azzal rontott neki egy másik srácnak, miattam.
Jól esett egy pillanatra, és rendkívül férfiasnak gondoltam.19 éves voltam.
Ma többre tartom, ha ésszel/szavakkal tud valaki úgy lerendezni valakit, mint tettekkel.
Női lelke volt:-))))
Megértett!!
:-))))))))Az gondolom!!!!:-)
Nem rá vallott... ugye???:-))
Akkor mostmár bátran mondhatjuk:férfiként viselkedett:-))))))))))
Egy gyermek még megpróbálna békíteni:-)
Hát igen.Vannak emberek,helyzetek,akik különösképpen ki tudják hozni a sodrából az embert.
Meg életszakasz függő is ez...
Stresszes életszakaszomban azonnal ugrok azért,amit nyugottabb időszakban fel sem veszek...
Deeeehogy....:-)
Csak nem viselem jól a konfliktusokat.:-)))
Mindenesetre kellett a határozott fellépés!!!Miheztartás végett...
A gond az,hogy étteremben nem tehettem meg ugyanezt,pedig bemostam volna némelyik pénzétől elszállt kötekvő baromnak.
Én láttam egy párat,dolgoztam kocsmába,és bizony nő ként nem volt egyszerű tűzoltóként fellépni!!!
Néha féltem is!!!
Néha meg tárgyal ütöttem őket....XD
Ez nagyon tetszett!!!:-)))
:DDDDDDD
Értem:)
Csak ezt nem lehet kikerülni,hiszen már a kisfiúk is verekednek,és biztos nem azért,mert azt mondták nekik hogy ez olyan férfias.
Ez valahol ösztönös szerintem:)
Nem azt mondom, hogy nem férfias, hanem azt, hogy nem Emberhez méltó viselkedés.
Vagy kerülje ki az ember a problámákat, vagy ha nem tudja, próbálja meg másképpen megoldani és ne egy kisállat fejével gondolkodjon, aki csak az ösztöneire hallgat, amikor a territóriumát próbálja megvédeni...
Ez semmi más,csak a tesztoszteron...attól lesznek agresszívak. Ha egy nőnek megnő a férfihormon-szinte,akkor ő is agresszívabb lesz.
Szóval ez nem férfias viselkedés,pusztán biológia szerintem.
Én nem bírom az ilyesmit.Férfias?Maximum,ha a barátnőjét kell megvédenie a pasinak.De akkor sem díjjazom.
És hogy mit csinálok,ha verekedést látok?-ha hozzátartozóm verekszik,akkor beleszólok (hátha lecsapnak) Ha ismeretlen,akkor hagyom...max oda szólok...:)
További ajánlott fórumok:
- A méretem egyáltalán nem férfias. És a korral csak kisebb lesz .
- Lehet férfias a nők szemében az, akinek kicsi?
- Válhat egy felnőtt férfi férfiasabbá?
- Iskolai verekedés
- Hogyan szoktassam le a 2 éves gyerekem a verekedésről?
- Volt egy összeszólalkozásom egy jó haverommal, nagyon felhúzta magát, majdnem verekedés lett, és sajnos bokszoló volt.. mit csináljak?