Válhat egy felnőtt férfi férfiasabbá? (beszélgetés)
Lehet változni,,30 évesen azt gondoltam🤨😂na kész vagyok,,40 évesen kiröhögtem ezt a gondolatot,,és azt gondoltam ,,na most😂hát nem,, itt sem lett vége.
Szóval lehet és talán kell is változni,,(jobbulni talán)
Ehhez kell viszont inspiráció (nem nevelés),,ha csak magamban lettem volna, lehet nekem is úgy esik ahogy huppan.
Pedig sok nő nem kedveli a küzdősportokat.
Anno bokszoltam, de inkább titkoltam társaságban, mert azt tapasztaltam nagyon sok az előítélet. A box sem a hülyék sportja, persze lehet bután és erőszakosan is művelni. Szerintem egy nagyon nemes sport.
Azért pár ezer km-t változatos úton letekerni se semmi!
De elég ha egy Hármashatárhegyre felfutni, akár bringával is, nagy teljesitmény. Kisértem egykoron bringásokat, láttam a szenvedésüket
Fu köszönet a soksok hozzászólásért.
Egyenként nem valaszolok, csak elmondom: annyira nem gondoltam anyukakisfiának, mert előadta hogy otthon azért ő hordja a nadrágot. De azóta sokszor előfordult, hogy ennek a fordítottját tapasztaltam. Olyan típus, hogy "inkább engedek csak ne vitázzunk" aztán ha az anyja kiagyal valamit, akkor annak úgy kell lennie. A saját dolgairól azért maga dönt, de volt már hogy letolta a mama mert későn ért haza tőlem (...)
A sportokból kerékpározik, tehát kitartásban, szívósságban nincs nála hiány.
A döntésektől való elzárkózas is inkabb a konfrontálódástól való félelem, mint felelőtlenség. Csak ne vitázzunk...ami persze elkerülhetetlen, de akkor meg megriad, hiába mondom hogy a kapcaolat érdekében muszáj néha véleményt cserélni, ez nem veszekedés hanem a dolgok kimondása és megbeszélése.
Halak a horoszkópja. Tipikusan mélázó álmodozó romantikus.
:D
Ízlések és pofonok. :D Nekem ott tetszett meg. :P
A tükör nem hazudik, de legalább nem is nevet..-))
Látlak magam előtt ahogy elégedetten méregeted hab tested..-)))
Persze,hogy így van, ez csak egy vicces videó. :D
Megnézted?
Na jó, ne nyissunk erről vitát.
a lényeg, hogy te elégedett vagy a szépségeddel..-))
Ez nézzétek meg.., Momoa mikor hazaér. Mikor leveszi a cipőjét, fél méterrel kisebb lesz. :D
Kopaszon annyira nem csábító. :D
Van némi különbség. Sokkal jobban nézek ki :D
Ő más típus. Nekem rövid a hajam. Szakállam sincs csak max borosta. Tetkóim sincsenek és nem vagyok olyan nagydarab sem. Arányosabb alkat vagyok, már csak a futás miatt is.
Pont ezt írtam én is.
Egy pasi nem attól férfias mert farka van..-)
egészen mástól az, aki az..-)
"De meglepődnél mennyire férfias vagyok."
Példának ott van Momoa.
Vess rá egy pillantást a neten, a nők szerint az például férfias jelenség.
Most menj ki a tükröd elé és meztelenül nézz bele..)
na ugye, hogy van egy pici különbség..-))
Ki beszélt a farkakról? :)
Férfiasság alatt én sem ezt értem.
Egy pasi nem attól férfias mert farka van..-)
az van a majomnak is..-)
További ajánlott fórumok:
- Felnőtt férfiak furcsa felfogással
- Felnőtt férfi szüleivel szájra puszi, csók?
- Virtuális kapcsolat itt a Hoxa-n nő és férfi között. Felnőtt emberek álomvilága?
- Felnőtt férfi miért viselkedik így? Velem sokszor rideg, a kolléganőmmel, ha beszél én vagyok a téma
- Hol találok Pécsen ruházati boltot vékony fiatal felnőtt férfinak?
- Mi a véleményetek arról, ha egy felnőtt férfi és egy kamasz lány együtt él?