Szerinted ez az idézet megállja a helyét? Valóban ilyen erős a sors irányító ereje? (beszélgetés)
Fiatalon én is így éreztem.
Leéltem még kétszer annyit, és már másképpen látom.
Ez így van.
A lehetőséget mindig megkapjuk, aztán vagy felismerjük és élünk vele, vagy elbaltázzuk.
Aki ezt írta, visszafelé magyaráz.
Minden jelenben tett döntésed létrehoz egy alternatív jövőt. Tehát nem egyféle út vezet előre. Annyiféle, amilyen döntéseket hozol és azok következményei, valamint az ottani, majdani választási lehetőségeid és azok következményei.
Nincs előre elrendeltetés, mert te döntesz, minden pillanatban. Hiába van egy embernek a sorsa megírva úgy, hogy genetikailag 120 évet éljen, ha egyszer úgy dönt, hogy fut a vonat után és megbotlik....
Szóval, át kell gondolni a döntéseinket, mert azok következményei láncolatban az életünk.
Na jó, legyen!
A lényeg, hogy ne unatkozzon.... :)
Akkor te még süldőlányka vagy
:)
No, ez a nagy igazság!
Valaki okos valahol kigondolt valamit, mások meg felkapják, mert az a menő és aszerint KELL élni
:)))
Ez nekem új infó.
Annak a munkabéréböl meg biciGliket és táskarádiót vettünk a vietnami partizánoknak
/már ha van köztünk olyan öreg aki erre emlékszik :)) /
"A mama azt mondta,hogy minden nap történnek csodák,nem mindenki hiszi el,de történnek,az biztos.."
;)
Rengeteg ember van akit ez elkerül, egész életében.
Másokat viszont többször is elér, és ez nem véletlen.
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza,hogy van-e rendeltetésünk,vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen,mint a szél,de azt hiszem,kicsit mindkettő igaz.."
F.G.
:)
További ajánlott fórumok:
- Postai irányitó számok
- Túrós finomság, ami másodikként is megállja a helyét a leves után?
- Tudsz írni olyan magánhangzót, amelyik önálló szóként is megállja a helyét?
- Mi Győr irányítószáma?
- Csomagról lemaradt a város, csak az irányítószám van rajta. Ettől függetlenül megkapom a küldeményt?
- Mennyi a közmunkabér segédmunkás irányítónak 2022-ben?