Szeretőnek lenni!? (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Szeretőnek lenni!?
Én már nem is tudom, hogy ez-e a szerelem. Hiányzik, ha nem ír; ha ír, az egész napom boldog attól; azt szeretem benne, hogy egy kisfiú, akit legszívesebben dédelgetnék, de közben meg igazán férfias, és tudom, hogy ő is az anyáskodó nőket szereti, vagyis sejtem; amit nagyon nem értek, hogy mi lehet abban a nőben, akit ezerszer megcsalt, nemcsak velem, hát, nagy hóhányó ő... és mégis kitartott annál a nőnél, és bevállalta a családot; hogy lehet ez?
A férjem szeretem, nagyon sok mindenen mentünk együtt keresztül, ami megerősítette a kapcsolatunkat, úgy érzem, nem tudnék már nélküle élni. Össze vagyunk nőve, de őt nem úgy szeretem, mint ezt a másikat.
Igen, hiba volt belemenni, tudom.
Úgy érzem, hiba volt belemenni, főleg hogy már lazult. Meg tudod nevezni, mi az, amit szeretsz benne?
Férjed hol szerepel gondolataidban? Nem írsz róla.
Neki 3 gyerek, neked?
Nem irigyellek, nehéz dolgok ezek. Majd elmúlik.
Nagyon szenvedélyes köztünk a kapcsolat, a férjemmel sosem éreztem ilyet, egyszerűen vonz, mint a mágnes.
Tisztában vagyok vele, hogy nem akar tőlem semmi komolyat, és ez persze nagyon rossz, de tudom, hogy nem tehetek ellene semmit. Általában hetente 2x írunk egymásnak, inkább ő, mert én mindig úgy érzem, zavarom.
Ami az egészben nagyon, de nagyon jó érzés, hogy eltelt majd húsz év, és még jobb, mint akkor.
Szia! 2007-ben volt egy viszonyom, pár hónapig tartott, volt egy barátnője. (Én még ugyanabban az évben megismerkedtem a mostani férjemmel, hm, mondhatni, sebeim nyalogatására használtam eleinte, de aztán persze megszerettem...)
Aztán elváltak útjaink, max. annyi volt köztünk a kapcsolat, hogy évente párszor egymásra írtunk, szülinap, karrier, névnap témákban. És 2008 és 2014 között többször írt, hogy ráérek-e, de én akkor már nagyon magammal voltam elfoglalva, lombikoztunk a férjemmel... és nem voltam rá vevő.
Aztán 2015 után kicsit lazult ez az írogatás, mert én továbbra is elfoglalt voltam, azért néha írtunk egymásnak.
2021 októberében hosszabban írt, hogy velem álmodott, beszélgettünk.
2023 szeptemberében én jelentkeztem nála, hogy vele álmodtam, elkezdtünk beszélgetni, puhatolózott, én férjnél vagyok, neki ugyanaz a barátnője, mint 2007-ben, plusz 3 gyerek...
És a csetelés azóta is tart, viszont csak 2x találkoztunk és szexeltünk.
És az a bajom, hogy ugyanolyan szerelmes vagyok most, mint 2007-ben, sőt...
Nagyjából ennyi.
Sziasztok!
Eléggé kétségbe vagyok esve, és tanácsot szeretnék kérni...
Működik még a fórum?
Szép napot,
Nati
Fura egy helyzet, van jó s rossz része is.
A két félen múlik,hogy mit, és hogyan éljék meg.
Én mindig azt mondom a kisugárzás fontos, meg h az ember arcán látszódjon, h jól érzi magát a bőrében. 🤗
Szerencsére egészen jól tudom az életet élvezni, nem vagyok a sok 💩 ellenére sem egy kesergő típus, és amennyire ez a pasiknak bejön, a csajok annyira féltékenyek. Régebben próbáltam mindenkinek megfelelni, de lassan ezt elhagyom asszem. Bár sokx bánt, ha indok nélkül irigy vki.
Muhaha.... öreg vagyok, mint az alföld 🤣🤣
40-50között éppen... némi infantilizmussal vegyítve 😛👑
Szerencsére a genetika nem cseszett ki velem, így 5-6évvel fiatalabbnak néznek 😜
Bár én imádom a korom, m meghökkentő mindenkinek 🤣🤣
Lehet, sőt biztos 👅
Sajnos az én arcomon minden meglátszik.. ;)