Szerető féltékeny lehet? (beszélgetés)
Én nem háborgok,bocsi,hanem leírtam a kérdésre a véleményemet.
El fogom olvasni...
Jól teszed ha elolvasod, mert pont a fordított helyzetről van szó, mint amin te háborogsz.
Adott egy férjes NŐ akinek van férje is és szeretője is. A szerető féltékeny a Nőre, hogy esetleg...
Nevetséges.Aki még csak szerető,az húzza meg magát,szerintem.nehogy már még ő legyen féltékeny a feleségre....
Amúgy, nem volna szükség szeretői státusra,ha minden házasságban kapcsolatban élő férfi ELŐBB kiszállna belőle, utána keresne más nőt...szerintem...
Amúgy nem olvastam el a fórumot, de el fogom.
"A féltékenység=zsarnokság" -és....??
Ez nem a valóság! Kit érdekelsz? :DD
Nem értem, miért magyarázod, hogy te nem vagy féltékeny..? Kit érdekel, hogy mi vagy?
Egyébként ha valaki okkal féltékenykedik, annak nincs kisebbségi komplexusa...ha ok nélkül féltékenykedik, akkor valóban van -ebben egyetérthetünk. :]
Mindenféle féltékenységre asszociáltam, de csak a kedvedért.. :S
Látom, nagyon foglalkoztat a téma, vajon ez miért lehet? :)
"Szereti a nőt/pasit, és féltékeny?"
Erre reagálva írtam. Ebből a mondatból az jön le, hogy a kettő tökéletesen kizárja egymást.
Én nem vagyok féltékeny senkire, és nem is voltam!
Tudok lenni dühös, kiábrándult, boldog,boldogtalan, elégedett, elégedetlen! De féltékeny?????? Minek? Aki menni akar menjen. Aki meg engem akar, annak úgy is én kellek. Féltékenység = kisebbségi komplexus!
Neked is egészségedre! :DD
Én is totál komolyan gondoltam, amit írtam...
Viccesnek találom, hogy nem tudsz valamiről, ezért megkérdőjelezed az én véleményemet. :)
Sokféle féltékenység létezik: a testvéri féltékenységtől kezdve bármilyen féltékenység létezhet, nem hiszem, hogy ezt magyaráznom kellene..vagy igen? -úgy látszik... :)
Azt sem szeretem, ha kiforgatják a szavaimat..persze, biztos nagyon örültem neki, hogy értetlenkedsz, de hagyjuk... :)
Hová tűnt a humorérzéked? :DD
További ajánlott fórumok:
- Mit lehet csinálni egy olyan anyóssal, aki úgy viselkedik, mint egy féltékeny szerető?
- Anyai féltékenység? Vagy mi lehet? Szerintetek van megoldás?
- Hogyan lehet önerőből legyőzni a féltékenységet?
- Szerintetek lehet barátságról beszélni férfi-nő között, ha az egyik fél féltékenyen reagál arra, hogy a másik a másik nemmel barátkozik?
- Hogyan lehet megmagyarázni egy betegesen féltékeny embernek...
- Szerintetek lehet féltékenység nélkűl valaki szerelmes?