Szerintetek lehet féltékenység nélkűl valaki szerelmes? (beszélgetés)
lehet
Én se vagyok féltékeny típus, ha érzem, hogy szeret, akkor nem érdekel a többi... de éreznem kelllllll! :)
sztem egézséges féltékenység az van mindenkiben....ez teljesen normális...
csak van ki átesik a ló túl oldalára....és az már nagyon rossz mindenkinek...annak is aki ezt érzi és akire féltékenyek annak is rossz.....
persze ha nem adnak rá okot akkor soha nincs gond...sztem...
Szerintem is így van:)) ha a másik érezteti veled,hogy pont így vagy jó ,ahogy vagy akkor
elfogad és nem is jut eszedbe ,hogy van más is:))
Sziasztok!
Ha valaki teljes mértékben megbízik a párjában/társában/barátjában, illetve fordítva, akkor ott féltékenykedés nincs :)
sziasztok.
én azt mondom,hogy igen lehet.Igaz volt időszak mikor az elöző kapcsolatomban a párom volt féltékeny és ez nagyon rossz volt.az már nem egészséges féltékenység volt hanem beteges.A jelenlegi kapcsolatom én legalább is ugy érzem,hogy a bizalmon alapszik a dolog.És volt köztünk egy apró kis bibi amiből bajok születtek de ez a dolog még erősebbé tetté a szerelmünket.Ami most mindennél jobb ez ideáig.Remélem ez így is marad.
szép estét!
lehet,én nem vagyok féltékeny és a párom sem!
fő a bizalom és,a tisztelet egymás iránt.
a múltamra meg mér lenne féltékeny?
az én múltam nem volt benne,én sem vagyok rá kiváncsi az akkori élete ő rá tartozik..
Szerintem abszolút lehet,sőt valószinüleg ez az igazi bizalom.
Mondjuk sajnos én elég féltékeny típus vagyok:) de az is lehet hogy a lány is az,csak nem mutatja ki.Nekem pl.a párom ilyen volt,aztán egy barátunk világosított fel,hogy mennyire féltékeny.Azóta én is jobban észreveszem.
Miért ne?Hidd el a féltékenység nem a szerelem záloga.Persze néha jól esik ha féltékeny a párunk...,de csakis egészséges keretek között.
Egyszerű a ,megoldás,ha bizonytalan vagy a szerelmében kérdezd meg,hogy szerelmes-e beléd.
Szép estét!
Szerintetek lehet valaki úgy szerelmes a másikba, hogy nem féltékeny rá egyáltalán? Teszem fel adott egy pasi a pasi féltékeny a lányra nagyon és a múltjára is. Ezzel szembe a lány egyáltalán nem a pasira. Ettől függetlenül lehet szerelmes a nő a pasiba?