Szeretném megkérdezni, hogy szociális járadékot kapok és mennyit kereshetek mellette? (tudásbázis)
5. 7cbc685bdd (válaszként erre: 4. - Cservenák Vali)
2012. szept. 8. 08:31
ja, hogy egyszerre lenne a kettő...így teljesen más. így már rezeg a léc, de én nem vagyok szakértő, sztem van népesebb fórum, ahol megkérdezheted.
2012. szept. 7. 18:56
Az a gonmd,hogy mennyit kereshetek összesen nettóban vagy bruttóban mert most nettó 31000ft ot keresek azaz 46500 a bruttó bérem és kapom a 27000 ft szociális ellátást na és ha én máég egy másik munkahelyen ugyanennyit fogok keresni azaz 30000 ft-ot ,ez nem-e jogszabály ellenes. Várom a választ
3. 7cbc685bdd
2012. szept. 7. 08:59
nem értem a kérdést: ha eddig elvállalhattad ugyanilyen feltételekkel a másik állást, most mi a gond az újabbal?
2012. szept. 6. 14:26
27000ft szoc.járadékot kapok és van egy részmunkaidős állásom ami annyit jelent,hogy 46500 a bruttó bérem de most adódott egy másik ugyanilyen állás részmunkaidős és ugyanannyi lenne a bér is .Az a kérdésem,hogy elvállalhatom-e.
2012. szept. 6. 14:24
Szeretném megkérdezni, hogy szociális járadékot kapok és mennyit kereshetek mellette?
További ajánlott fórumok:
- Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?)
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- Depresszió, kisebbségi komplexus, szociális fóbia
- Nem vagyok terhes, de ha mégis szeretném megkérdezni, hogy egy abortusz milyen? Fájdalmas?
- Véglegesített 50%-os szociálisjáradékos, mennyit kereshet, hogy ne veszítse el a járadékot?
- Aki tartós beteg és behívják közmunkára és emiatt nem tud járni dolgozni, akkor elveszik a segélyt (szociális járadékot)?