Szeretnék segítséget olyan embertől aki benne van az "anális játékokban" (beszélgetés)
Na igen, kívülről könnyű okosnak lenni... :)
De remélem, megoldódik a lányzó problémája!
Nem lehet, hogy két év alatt úgy kitágult, hogy valóban levegő jut be a behatoláskor és valóban az okoz görcsöt? Sokáig tartott, míg kitágult, ezért csak mostanság jelentkezett a probléma. Már ha a gázból indulunk ki. De ez így nekem logikusnak tűnik...
Amúgy sztem se erre találták ki azt a lukat... Lelked rajta, de lehet, hogy 45 évesen bánni fogod, ha pelus kell, mert nem tudod a székletet visszatartani... :-/
Ennek örülök. :)
Szerintem is gázproblémái vannak, csak nem ismeri fel. :(
Nem aggódok csak kicsit összekuszálódtak a szálak:-))
Nem is írtam hogy buta vagy,hisz mind a ketten a gázos problémánál kötöttünk ki:-)
a gázproblémára gondoltam én is.
az aranyeret globus fajanszlapján ücsörgésére írtam. :)
ennyire buta nem vagyok, ne aggódj! ;)
De az aranyér nem a levegőtől van....vagy a levegő okozta görcsre gondolsz?:-))
Igen hát persze ha telenyomja levegővel simán begörcsölhet,de annak ugye az a jó ha távozik is.Ezért kérdeztem a gáz problémát:-))))
:D
jó, jó csak nálunk jéghideg a fajansz. :)
Nincs "gáz"problémád?
Szerintem egy kicsit hanyagoljátok a hátsó részt,már ha tudjátok.:-)))Hát ha visszaállnak a dolgok a rendes kerékvágásba.
További ajánlott fórumok:
- Teherbe estem egy nős embertől...
- Valóban élvezik a nők az anális szexet?
- Miért utálom ennyire az embereket? Nem szándékos a dolog, de szinte hányni tudnék minden embertől
- Elválni egy rendes embertől?
- Miért van az, hogy a "nagy" barátok egyszercsak elfordulnak az embertől?
- Szerintetek bárki játszhat és nyerhet a televízióban futó telefonos játékokban, vagy csak a bennfentesek?Tényleg kifizetik a nyereményt?