Szeretnék OTP részvényt venni.Hogy kell ezt intézni? (tudásbázis)
8. b9fb9d38f8
2009. máj. 26. 09:11
Már biztos megvetted és lehet, hogy már el is adtad:-)
Részvényt lehet bankban is és befektetési szolgáltatással foglalkozó cégnél is venni.
Én a bankokat ajánlanám!
7. Jakus
2008. nov. 3. 12:14
Én nemrég vettem.Csak brókercégen keresztül vehetsz.Ahol laksz,biztosan van brókercég,nevet szerintem nem lehet leírni itt,de a TV-ben reklámoznak többet is.Ques....zándékosan nem írtam le a teljes nevet.Ott mindent elmondanak.
6. gyöngyi
2008. nov. 1. 15:44
Köszönöm!
5. Emerencia70
2008. okt. 31. 20:55
Bemész egy bankba,elmondod, hogy mit szeretnél. Nyitnak Neked egy befektetési számlát. Elmondják a költségeketmeg miegyebet, ill. hogy a részvények azért sok kockázatot is rejtenek. Megkérdezik mennyiért szeretnél venni és hány napig kívánod az ajánlatodat fentartani (aznap, T+1, T+2 nap). Ha azon belül a részvény jegyzési ára eléri az általad megadott összeget akkor végrehajtják a tranzakciót, ha nem, akkor új megbízást kell adnod. Dióhéjban ennyi.
4. gyöngyi
2008. okt. 31. 16:29
Köszi már megvan!
3. Feccó26
2008. okt. 31. 10:22
Szerintem Keress fel pénzügyi tanácsadót. Én is hasonló téren mozgok, ezért annyit ajánlok, ne egy lábon próbálj megállni, csak ha nem szeretsz nyugodtan aludni éjszakánként. (ld.: Baumag.)Biztosan befektetési alapokban tudhatod a pénzed.
2. gyöngyi
2008. okt. 30. 21:35
Remélem ezt nem minősitik üzleti tevékenységnek, ha igen irok privit, ha van kinek. Szeretnék OTP részvényt venni. Nincs sok pénzem, de azt ami van szeretném befektetni!Fogalmam sincs, hogy kell ezt ügyintézni.
1. gyöngyi
2008. okt. 30. 21:33
Van-e köztünk pénzügyi tanácsadó? Részvény iránt érdeklődnék...
További ajánlott fórumok:
- Névváltoztatást hogyan kell intézni, tudna valaki segíteni?
- Hogyan kell a jogosítvány meghosszabítását intézni? És kb. mennyibe kerül?
- Hol, és hogyan kell intézni a keresztelőt? (A keresztszülők és az apa katolikusok, én református vagyok, és nem vagyunk összeházasodva.)
- NÉVADÓ Hogy működik az egész? Hogy kell intézni? Hogy történik az esemény?
- Temetést hogyan kell intézni?
- Ha részvényt veszek és egy idő után eladok, a különbözet után hogy kell adózni ?