Szeretnék Bibliát tanulmányozni Jehova tanúival (beszélgetős fórum)
Jehova Tanúi egy káros szekta. A tanítási módja agymosottá teszi rövid idő alatt az áldozatokat. A tagok többsége félrevezetett, őszintén hívő ember, azonban a tanítás, amit visznek, káros hatással van azokra, akik elfogadják. Látszólag jó, hiszen többnyire becsületesek, segítőkészek, jóindulatúak stb., ugyanakkor még maguk a tagok közül sem tudnak sokan arról, mennyi káros hatása van a szektás tanításuknak. Pl. széthullott családok, mentálisan beteg emberek. Mielőtt tanulmányozni kezdene velük bárki, ajánlatos alaposan tájékozódni. Ajánlom figyelmükbe az érdeklődőknek ezt az oldalt:
és ezt a filmet:
Sajnálom, hogy nem kaptál választ a kérdésedre. :(
További jó kutatást, ismeretszerzést! :)
A klub, amit tegnap létrehoztam, sajnos nem egészen azt az eredményt hozta, amit vártam volna.
Mai nap törölni fogom.
Köszönöm mindenkinek.
Jajj, ez már kiejtés kérdése...
Szuzi=Zsuzsi
Szofi=Zsófi
Elizabet=Erzsébet
... stb
Tudjátok hogyan működik a tyúknál az abortusz??
Lemelik a tojásról...
Máglyán fogunk égni mindannyian és közben lángoló ördögök kacarásznak a Jehova Tanúival karöltve...
Isten-Jehova-pedig boldog lesz a látványtól, amit már oly régóta maga elé képzelt az összes "kisiklott" álmában...brrrr....
Kénytelen voltam,keresztény nevelést kaptam.Kb 13-14éves koromig jártam.Azóta akkor sem megyek be,ha esküvő van:D....
Istenben hiszek,nem a papokban.
Vallást teszek Jézusról!
Hitem van Jézusban.
"de nem olyan nagy bűn"
Nincs olyan, hogy nem olyan nagy bűn. Bűn /nem bűn.
Ezt Te sem gondolod komolyan?!
Nem kell együttműködni a földi vezetőkkel?
Mit ír a Btk. a 285/A§-ban ezzel kapcsolatban?
Segítek, szerzői jog...
Nem hiszem el, hogy szerinted nem eget verő bűn, ha valóban tanú vagy.
a windows letőltése,nem egetverő bűn:)))
ha vén ,és olyat tesz,az az ő bűne,majd felelni fog érte,sok olyan vént ismerek én is akiket már kiraktak!!
Az izraelita vallás miért tiltakozik a "Jehova" kifejezés ellen?
Miért nincs az Ószövetségi könyvekben sehol ilyen istenmegnevezés?
(Jahve, Adonaj, Seregek-, Mindenség-, Egek Ura kifejezés viszont igen).
Vagy ők is tévedésben vannak?
További ajánlott fórumok:
- Támogatnád a gyermeked tanulmányaid, ha olyan egyetemi szakra menne, amivel semmire sem megy?
- Mi a véleményed azokról a anyákról, akik szülés után is folytatják elkezdett tanulmányaikat? (Ezért kénytelenek néha elmenni a baba mellől.)
- Untatnak a gyerek tanulmányairól, versenyeiről, sulijáról...
- Önéletrajzban a főiskolai tanulmányt érdemes feltüntetni, ha az nem szükséges az álláshoz? Lehet hátrány?
- Mit tennél, ha te finanszíroznád a gyereked egyetemi tanulmányait, és közben kiderülne, hogy a gyereked tojik az egyetemre
- Egy új tanulmány szerint: Nem kell várni...!!!