Untatnak a gyerek tanulmányairól, versenyeiről, sulijáról... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Írja az, aki ugyanezt teszi.
Jegyezz meg, és kerülj el.
Nem engedsz be minden parasztot, ergo csak az általad kiválasztott parasztok maradhatnak.
Végül is igaz, de hogy ezt valaki felfogja, némi értelem szükségeltetik hozzá. Minimális van is neki, de két egymást ütő mondatot képtelen feldolgozni.
Még majd miattam kell pszichológushoz fordulnia. Nem venném a szívemre. 😇
Annyira azért nem vicces hogy egy bika vöröset vélt olvasni és ámokot fut kisbaltával.
Ha úgy gondolja hogy neki mindent lehet azzal nincs is baj, a baj ott kezdődik nála hogy rossz helyen próbálkozik.
Dehogy érted, te direkt tetteted hogy butának nézzelek? 🤔
Tudsz olvasni, keresd már vissza hogy mire írtam! 😁
De ha így sem ertenéd, akkor a környezetedben csak találsz olyan embert aki segít rendet tenni a kuszaságban. 😇
Medve anyám, mi lett itt 🤣🤣
Vicces
Akkor ne olvass ilyen naplót:-)
Az a szép, hogy mindenki a saját élete számára legfontosabb témáiról írhat.Ez van, akinek kimerül annyiban, hogy befotózza, milyen napi cikkeket vásárolt, vagy leírja, hogy ma bablevest főzött ebédre.A másik ember meg élete drámai, sorsfordító eseményeiről ír, a harmadik pedig valami kitűzött célhoz, mondjuk fogyáshoz vagy gyerekvállaláshoz vezető útjának mérföldköveit naplózza.Te olvasd azt, ami legközelebb áll a te élethelyzetethez, vagy ha nem, akkor egyszerűen érdekel. Ha nem érdekel, akkor meg hagyd a fenébe.
Tényleg érthetetlen, miért olvasgat valaki olyasmit, ami őt nem érdekli, untatja! Aztán meg panaszkodik...!
De azért egy anekdotikus igaz tanmese ehhez a témához:
Egy ismerős asszonyka éveken többször is kifakadt társaságban, hogy már fél vonaton utazni, mert biztosan összeakad egy nagymamával, aki egész úton az unokáiról mesél, dicsekszik, végtelen mennyiségű fényképet mutogat az utastársaknak a kis drágákról...
Aztán az asszonyka is nagymama lett! Szerintetek mit csinált utána ő is a vonaton? :))
Nem egészen.
Nekem van saját tehetséges, mégis azt mondom hogy untat a mások gyerekéről szóló beszámoló. Én sem mesélek litániát, mert ami nekem magasztos az másnak érdektelen.
Azok reagálnak így, akiknek nincs saját gyerekük, vagy van, de tehetségtelenek.
Nyilván kíváncsi vagy, ezért olvasod mások naplóját, ugyanakkor szörnyen irigy is, hát ez a bajod.
További ajánlott fórumok:
- Szeretnék Bibliát tanulmányozni Jehova tanúival
- Támogatnád a gyermeked tanulmányaid, ha olyan egyetemi szakra menne, amivel semmire sem megy?
- Mi a véleményed azokról a anyákról, akik szülés után is folytatják elkezdett tanulmányaikat? (Ezért kénytelenek néha elmenni a baba mellől.)
- Önéletrajzban a főiskolai tanulmányt érdemes feltüntetni, ha az nem szükséges az álláshoz? Lehet hátrány?
- Mit tennél, ha te finanszíroznád a gyereked egyetemi tanulmányait, és közben kiderülne, hogy a gyereked tojik az egyetemre
- Egy új tanulmány szerint: Nem kell várni...!!!