Egy új tanulmány szerint: Nem kell várni...!!! (beszélgetős fórum)
Jó hogy pozitív tapasztalatokat olvashatok!
Nekem elhalt a baba,műszeresen kellett befejezni,9 hetesen. :(
Viszont van 2 gyerkőcöm már,tehát reménykedem hogy olyan nagy gond nem lehet.Abban igazatok van,hogy lelkileg is rendbe kell jönni.Testileg szintén-nekem a műtét után 2 olyan vérzésem volt,hogy 2 óránként rohangáltam a wc-re.Mostanra állt vissza a normál menetrend,úgyhogy gondolom ez a 2 hónap kellett a testemnek.A lelkem is jobban van-pozítívan állok hozzá és nem akarok rágörcsölni.
Nekem volt előszőr egy halvaszülésem 2003 márciusában, a dokim azt mondta 3 hónap után próbálkozhatunk. 2003. októberében kiderült hogy sikerült terhes vaok, de több napos keresés után kiderült sajnos hogy méhenkívűli volt a terhességem. ismét próbálkoztunk, 2004 augusztusában kiderült hogy ismét hordok egy babit a szívem alatt, ami aztán nem fejlődött tovább, részleges vetélésem volt. ezután 2005 júliusában sikerült újra teherbe esnem és ezt a babát épen egészségesen ki tudtam hordani.
Azért írtam le hogy lássátok az időt, szerintem lelkileg is rendbe kell jönni, ha nem is teljesen,és nem szabad(na) görcsösen ragaszkodni a mielőbbi teherbeeséshez(mint ahogyan én is tettem)
szia!!
hát én még nem is hallottam olyanról, h 2 évet kell várni vetélés után a következő terhességgel! mire várjunk????
én is elvetéltem, aztán vetélést követő 2. hónapban már terhes voltam, dokim azt mondta, h azonnal próbálkozzunk a következővel!!!!
a tanulmányban két évet írnak, bár tudom ez már rég nem bevett idő!
De a tanulmányt nagyon sok éven keresztül folytatták, valószínű, a régi idők statisztikáiból indultak ki!
Nekem is 6 hónapot ajánlottak várakozásnak.Akkor most???????
Örülnék ha olyanok írnának akiknek sikerül 6 hónapon belül ....
én nem is hallottam sose ilyet, hogy két évet várni
max. 3-6 hónapot szoktak mondani
és igen, a legtöbben ezen időn belül teherbe is esnek újra, mert akkor könnyebb
Most olvastam egy brit tanulmányt mely szerint vetélés után jobb minél hamarabb teherbe esni, hat hónapon belül, így a felmerülő kockázatok esélye is lecsökken, mint azoknál aki akár 2 évet várnak!
Véleményeket várok?
(Szerencsére nem éltem még át ilyen tragédiát, de tudom, vannak itt sokan akik igen!)
További ajánlott fórumok:
- Melyik az a könyv, ami nélkül nem gyermekkor a gyermekkor? Mi az, amit szerinted mindenképpen el kell olvasnia gyermekednek?
- 19 éves a fiam, tanulmányait nappali tagozaton folytatja. A családi pótlékot ilyen esetben igényelni kell?
- A fiam ősztől Londonban folytatja a tanulmányait. Be kell itthon jelentenem valahová?
- Hol/hogyan kell a TB-t intéznem, ha befejeztem az egyetemi tanulmányaimat?
- Valuta beváltással szerintetek meddig érdemes várni még?
- Az Update rendszer szerint szeretnék táplálkozni, viszont elsőre igen bonyolultnak tűnik. Hogyan kezdjek hozzá a tanulmányozáshoz?