Szeretitek még Pataki Attilát és a zenéjét? (beszélgetés)
Keresd a Youtube-on! :)Még a "patkány" megszólítás hagyján, de amit az anyjának üzen és még el is mutogatja, hát az nagyon durva! Undorító, nagyon rossz fényt vet rá.
Meg is érdemelte azt a paradicsomot!
:) Én is ezt érzem és így vagyok vele, biztos, hogy régen sem volt szent, de a mostani... hát, gondolom a fejébe szállt a dicsőség - szerintem ez a legrosszabb egy emberben, hogy nem veszi észre, hogy más is van rajta kívül és nagyon elsszáll magától.
Egyébként a hangja nem nagy szám, a régi dalai viszont szívhez szólóak voltak.
Én láttam a videot,hát nagyon keményen beszólogat,csalódtam benne én is.
Viszont ez nem befolyásolja a zenéjét,nagyon szeretem,mindig is szerettem,bár az új dalait már nem követem.
Régen viszont sokszor menekültem a zenéjébe,néha úgy éreztem ezt nekem írta...ha padlón voltam elővettem és még jobban padlóra küldtem magam vele:)
Jónéhány éve - ugyan nem voltam a rajongója -, de szerettem a dalait (tulajdonképpen ma is meghallgatom és vele együtt énekelek, ha meghallom), de mint ember bizony nagyot csalódtam benne, először akkor, amikor (gondolom rátört a kapuzárási pánik és) a feleségét lecserélte egy fiatalabbra (bár a legújabb cikkből kiderül, hogy az új lány nem járt épp a legjobban, mert ordítozik és cudarul bánik vele... gondolom a hírnevének ára van), ill. most, amikor megdobták egy paradicsommal (nehéz neki elhinni, hogy már nem közönségkedvenc), borzasztó primitív módon mutogat és ordenáré hangon mondja a magáét a paradicsomdobálónak.... nagyon durva a video!
Láttátok? Mi a véleményetek a "munkásságáról", a "példamutatásáról"?
További ajánlott fórumok:
- Ti se szeretitek a szilvesztert?
- Nővérek, ápolók szeretitek és becsülettel végzitek a munkátokat?
- Ti szeretitek a Valentin napot?
- Mennyire szeretitek egymást itt a Hoxán?
- Szerintetek melyik típusú műköröm a legtartósabb-legszebb, és melyiket szeretitek a legjobban?
- A szemetet a mocskot az igénytelenséget mért szeretitek?