Szeretet, mit jelent számodra? (beszélgetés)
Ahol nagy a szeretet, ott mindig történnek csodák.
Szeretet=életértelme
Az Eggyetlen,-ami legfontosabb
A szeretet nagyon"sokarcú",nemes cél lehet,hogy az ember szándékai,önmaga meg-és kinyilvánításai,tettei szeretetből fakadjanak,mert akkor Ő maga VÁLIK - szeretetté.
Sokszor megfogalmazodik ez a szó, amit meg is kell
osztani barátainkkal, családtagjainkkal, egy szóval harmónia teremtés szempontjából feltétlenül fontos. A tizparancsolatnak van egy pontja, amely mindenkire vonatkozik szeresd, tiszteld embertársaidat, ugy mint önmagadat.
Üdv.Anyuci91
A szeretet annyi mint feltétel nélküli elfogadás,megbocsájtás.Képzeld el a bűnözőket és édesanyjukat.Lehet,hogy nem tartják helyesnek a gyerekeik viselkedését,de biztosan meg tudnak nekik bocsájtani.
Kedves beirók!
Ha valaki nem ugy szeret, ahogy te azt szeretnéd, az nem azt jelenti, hogy nem szeret tiszta szivéből. A szeretett szó, azt jelenti nem kérkedik nem keresi a maga érdekeit, hanem megosztja másokkal és példamutatóan viselkedik. Ez valóban
mindannyian sokszor érezzük a hiányát és ugy kell
legalább, mint a kenyér, amit naponta fogyasztunk anélkül pedig tényleg semmik vagyunk, akár levegő nélkül.
Üdv.Anyuci91
Az életet.
Szeretet nélkül nincs élet.
"Orchideák, fehér orchideák,
mondjátok el hogy szeretem.
Orchideák, lila orchideák,
vigyétek hozzá a szívem.
Mivel hogy szív nélkül nincs élet mégsem
hozzátok el az ő szívét cserébe.
Orchideák, szines orchideák,
mondjátok el hogy szeretem"
az nehéz, de senki sem mondta, hogy könnyű lesz:)
húha, azt hittem kisebb. Mi lehet, az oka?
Ez az,hogy a lányom is inkább az anyámékhoz húz mint énhozzám és beleőrülök a gondolatba is,hogy milyen megalázva érzem magam mert én mint az anyja elköltöztem falura.Tudom jól,hogy beszél velem a lányom de bár mi van hamarabb vannak a nagyszülök/ az anyámék//és ezzel a szüleim is vissza élnek.
Szeretet? Fájdalom :(
Szeretsz, szeretnek, nem szeretnek...
Mindent!!!Nélküle az élet Üres A lélek hideg,és a szív nagyon kemény!!
Ezt őszintén sajnálom! De aszt hiszem félig tudom mire gondolsz, mert a nagyobbik lányom nálunk is nem hozzám húz jobban, hanem a szüleimhez! :( De a másik kettő gyermekem imád engem még!!! :)
Nagyon rosszul! Borzalmas időszakon megyünk keresztül! Köszönöm kérdésedet! De ez nem ide való...
Becseiagi!
Én hosszú évekig egyedül neveltem a lányomat,és a lehető legnagyobb szeretetben,tiszteletben.,és pont a lányom volt az aki a lewghamarabb elfordult tölem .Én hiába kapálóztam mindentr megtettem a szeretetéért,és hiába.
hát én azt jól, tudom:)) hogy vagy mostanság?
A szeretet a minden, az élet értelma.
Egyetértek! Én viszont nem tutjgatom őket, hanem nap mint nap, amikor lehet megölelem őket, és elmondom nekik miközben hozzám bújnak, hogy menniyre szeretem őket, és mennyire fontosak számomra.
a szeretet az élet értelme. ha hiányzik az életedből, nincs értelme az egésznek. Egy gyereknek sosem lehet nyűg az igazi szeretet, ami nem egyenlő az állandó tutujgatással, az annál sokkal bonyolultabb.
Nem értem, mit honnan tudok? Miért lenne nekik nyűg az anyjuk szeretete? Úgy neveltem őket, hogy szeressük egymást, és így ők is igénylik.
Ha a gyerekeid elfogadják Töled azt a "szeretetete" ami nem nyüg nekik!Ezt honnan tudod meg??
mindent... nem tudnék élni szeretet nélkül..
Ez az amit én nem kaptam meg a szüleimtől, de én megpróbálok minnél többet adni belőle a gyerekeimnek!!!
Mindent:))
Ez az éltető elemem:))DD
Szeretet,mit jelent számodra?
További ajánlott fórumok: